NAJSTARIJA VEŽBA NA SVETU KOJA DRASTIČNO MENJA VAŠE TELO: neverovatan rezultat za svega nekoliko dana (FOTO)

Popravlja varenje, razlaže i izbacuje masne naslage! Ako je radite svakodnevno, uspećete i da regulišete menstrualni ciklus i ublažite bol.

NAJSTARIJA VEŽBA NA SVETU KOJA DRASTIČNO MENJA VAŠE TELO: neverovatan rezultat za svega nekoliko dana (FOTO) Foto: Shutterstock

Jedna od najstarijih vežbi na svetu zove se malasana. Oni koji je praktikuju svakodnevno po nekoliko minuta kažu da se neverovatni rezultati vide već nakon nekoliko dana.

Malasana vežba razlaže masti, pomaže vraćanju balansa u radu organa za varenje, ublažava bolne menstruacije i mesečni ciklus vraća u normalu. 

Kako se izvodi vežba?

Malasana je zapravo duboki čučanj, prilikom kojeg je važno stopala blago okrenuti ka spolja i zadnjicu spustiti gotovo na pod. Ruke držite spojene na dlanovima ispred sebe, čučnite i zadržite položaj 5 sekundi. Kičma i ramena su sve vreme ispravljeni.

Lagano ustanite iz čučnja, odmorite 5 sekundi i tako uradite bar 10 ponavljanja svakog dana. Malasana je vežba hata joge i ima više varijacija. U duhovnom smislu, ova vežba nas približava zemlji, vraća nam stabilnost i mir.

Izvor: Stil.kurir.rs
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt