KOJI STE VI TIP SPAVAČA? MEDVED, VUK ILI DELFIN: evo kad je vaše idealno vreme za spavanje i buđenje

Ukoliko znate koja ste vrsta spavača, imate šanse da radni dan započnete potpuno odmorni - uz ovaj plan za spavanje i buđenje.

Lavovi se obično bude pre alarma i pre nego što svane. Ovaj tip ličnosti obično e-mail poštu pošalje pre nego što većina ljudi ustane i predstavljaju 15 odsto stanovništva.

PROČITAJTE VIŠE: NAJBOLJI ČAJEVI ZA VAS: evo koje napitke bi trebalo da pijete u skladu sa svojom krvnom grupom

Jutarnja rutina: 5:30 – 10:00

Možete da se probudite bez alarma već u 5:30h; Konzumirajte doručak sa visokim sadržajem proteina posle pola sata od buđenja, izbegavajte ugljene hidrate ako možete; Vaše vreme za kafu je u 9 sati.

Radno vreme: 10 – 17

Posle 3-4 sata od doručka, uzmite proteinsku užinu; Najpre odradite zahtevniji deo posla, kasnije kako vaša energija opada imaćete više snage za manje zahtevne poslovne obaveze.

Posle radnog vremena: 17 – 21:30

Za vas bi bilo dobro da posao završito do 16:30h, pošto će vaša energija početi da pada do sredine podneva; Za večeru unesite ravnomernu količinu proteina, zdravih masti i ugljenih hidrata.

Kraj dana: 21:30 – 22:30

Možda ćete imati još energije da provedete vreme sa prijateljima i porodicom, ali je ipak zadržite za sebe; Vaše vreme za spavanje je 22:30 sati.

KAKO DA ZNATE DA LI STE VUK
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt