SPREČITE POJAVU RAZNIH INFEKCIJA: rešite problem prekomernog znojenja na ovaj najefikasniji način!

SPREČITE POJAVU RAZNIH INFEKCIJA: rešite problem prekomernog znojenja na ovaj najefikasniji način! Foto: Profimedia / Promo

Hiperhidroza mnogima predstavlja problem, pa se suočavaju i sa psihološkim i socijalnim poroblemima. Ako se ne reši problem hiperhidroze na vreme, može doći do ozbiljnijih tegoba kao što su osip, glivične infekcije i mnoge druge. 

Dosta njih se bori sa problemom prekomernog znojenja, isprobali su razne preparate koji su im pomogli samo do neke određene mere, ne znajući da na našem tržištu postoji najefikasniji preparat za borbu sa hiperhidrozom – Perspi Guard. Uvezen iz Engleske, klinički odoben sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

perspi_guard_1 

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledećeg jutra poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

perspi_guard_2

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2370 rsd, a možete ga poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 radnim danima.

*Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Tekst: PROMO

Tagovi: Online kupovina, Hangar, AGMedica, Hiperhidroza, Prekomerno znojenje, Preparat, Perspi Guard sprej. 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt