TAJNA KOJU PSIHOLOZI KRIJU: kako da jedete slatko bez griže savesti

Nećete osećati krivicu uz ovaj savet!

TAJNA KOJU PSIHOLOZI KRIJU: kako da jedete slatko bez griže savesti Foto: Shutterstock

Odlučili ste da promenite način ishrane? Čvrsto ste rešili da uvedete novu, zdraviju hranu u svoj jelovnik i izbegnete slatkiše?

Sigurno je da vas svi u okolini podržavaju u toj odluci!

I "pomažu", bez svake sumnje!

Sigurno je svaka koleginica u sezoni slava donela po dve tacne kolača i izjavila da će se "smrtno naljutiti ako ne probate" bar po jedan od svake vrste.

Budimo iskrene - čitav univerzum kao da se udruži protiv naše odluke kad hoćemo da okrenemo "novi list". Ako popustimo, sigurno ćemo se osećati loše. A znate šta je pritom najgore? Kad popustimo prvi put, zbog griže savesti osećamo kao da nismo sposobni da sprovedemo svoju odluku! 

Spirala griže savesti vuče nas sve dublje. Psiholozi upozoravaju - ovakvo ponašanje je potpuno iracionalno i za nas, generalno, vrlo štetno. Griža savesti može da nas muči baš svakog dana. Niste se javili mami juče? Eto krivice. Ugnjavili ste prijateljicu svojim problemima, a onda nije više bilo vremena za njenu muku? Sigurno vas grize savest. Zaboravili ste važan mejl? Ponovo krivica.

Poštedite sebe bar krivice zbog izbora slatkiša! Uz odluku o novom načinu ishrane dodajte i izbor zdravijih proizvoda koje će zadovoljiti vašu potrebu za slatkim, a neće izazvati osećaj krivice.

Tokom dana, Wellnes barovi daju potrebnu energiju za fizičke i mentalne napore i predstavljaju savršene lagane zalogaje. 

Wellness Digestive podržava bolje varenje zahvaljujući prirodnom inulinu iz korena cikorije.

Wellness integralni keks je, naravno, izbalansiran i ukusan keks bogat biljnim vlaknima i vitaminima.

To je slatkiš za dobar osećaj! Koji možete da zagrizete bez griže savesti!

Tekst: PROMO
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt