RASTVORITE SO U VODI I POTOPITE STOPALA: jeftine i čudotvorne terapije kineske medicine protiv bolesti (PREHLADA I GRIP)

Pročitajte šta kineska medicina savetuje za podizanje imuniteta i eliminisanje loših stvari iz organizma

RASTVORITE SO U VODI I POTOPITE STOPALA: jeftine i čudotvorne terapije kineske medicine protiv bolesti (PREHLADA I GRIP) Foto: Profimedia

Potapanje stopala u toplu vodu u kojoj je obavezno rastvoreno 100g soli, držanje tople soli (u vrećici, zagrejane u rerni ili mikrotalasnoj) ispod pupka i(li) sa zadnje strane, oko 2. lumbalnog pršljena (tačka Mingmen), takođe će jako dobro delovati na podizanje čitavog sistema.

Da bismo sprečili odliv energije kroz prekomerno razmišljanje i stres, možemo uvesti jednostavan ritual koji ne traje više od 5-6 min dnevno: tri puta u toku dana (ujutru pre ustajanja, u podne i uveče pre spavanja) sesti na ivicu stolice, ili kreveta, ispraviti leđa, zatvoriti oči i izbrojati 30 laganih, kontinuiranih udaha i 30 izdaha, koncentrisani na praćenje disanja.

PROČITAJTE JOŠ: OPREZ ZA ONKOLOŠKE BOLESNIKE - OVA HRANA PODSTIČE ŠIRENJE RAKA DOJKE: evo koje namirnice podstiču metastaze kancera

Ako do oboljenja ipak dođe, preporučen je smanjen unos hrane (naročito teške i začinjene hrane), dok se savetuju dugo kuvane pileće supe, topla voda sa svežim đumbirom, svežom nanom i limunom.

Masaža šaka i stopala (najmanje 20-30 minuta), sa zadržavanjima na osetljivim tačkama, biće izuzetno korisna za ubrzano eliminisanje patogena iz tela. Nemojte je potceniti, nemojte uopšte ni razmišljati, samo uradite!

Izvor: Kineska medicina
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt