Lepa&Srećna - Sve što čini moj život! - video
Trajanje: 02:11
(VIDEO) PAPAGAJ JE TAJNO SNIMLJEN: Evo šta radi kada ostane sam u kući!
Ljudima koji imaju kućne ljubimce uvek je zanimljivo da vide šta njihovi mezimci rade kada ostanu sami kod kuće.   Do sada smo uglavnom viđali pse i mačke u različitim kućnim urnebesnim izdanjima.   Sada vam donosimo snimak papagaja, kome je gazda tajno ostavio uključenu kameru.   Pogledajte šta je radio sam između četiri zida.  

Komentari

Preporučujemo

  00:20
Imate dvoje dece a samo jednu sobu! Toliko malu da u nju može samo krevet da stane. Ne, zaboravite na skupocene krevete na sprat, ovo je rešenja za sve vaše probleme! Sa ovim trosedom za dvoje dece, moćiće da vaša deca imaju krevet i...
  02:37
I dok mnogi maštaju o bajkovitoj ljubavi koja traje zauvek, poznati parovi otkrili su kako stvarno izgleda život u dvoje i na koji način u današnjem svetu opstaje brak
  00:48
Hrpa majica i košulja je oprana i ispeglana, ali ko će sad sve to složiti i ostaviti u orman? Ne očajavajte, ima načina da taj nevoljeni posao pretvorite u pravu zabavu i da ga završite za tili čas.

Doduše, treba da...
  01:06
Najzabavniji deo godine je počeo! Vreme je da u svoj dom unesete praznični duh i dekorišete ga najlepšim novogodišnjim ukrasima.
NAJGLEDANIJI video