Novogodišnji program manifestacije "Trg otvorenog srca"

Pozorišne predstave, baletski mjuzikli, humanitarne akcije, sve ovo će posetioci manifestacije "Trg otvorenog srca" imati priliku da vide tokom poslednjih dana 2013. godine...

Foto: PROMO Foto: PROMO

U susret Novoj godini, Trg otvorenog srca je za predstojeći vikend spremio bogatu zabavu za najmlađe. U skladu praznikom, Deda Mraz će se pojaviti u predstavama i baletskim mjuziklima, a 31.decembra će mu biti pripređen i svečani doček na Trgu otvorenog srca. Ulaz na sve programe je slobodan.

U petak, 27. decembra, u 17.30 sati dečije pozorište „Čarapa“ izvešće predstavu „Bajka o zaleđenom jezeru“, posle koje će mališane zabavljati mađioničar pozorišta „Bakine bajke“.

U subotu, 28. decembra, u 12 sati, „Una Saga Serbica“ odigraće baletski mjuzikl „Deda Mrazova čarobna lampa“. Kompanija Podravka Srbija je takođe pripremila program za najmlađe, dečiju novogodišnju predstavu “Lino i Čarobna šuma”, koju će izvesti glumačka ekipa Kreativnog pogona. Nakon predstave mališani će se udružiti u kićenju jelke ispred Podravka kućice, a očekuje ih i druženje sa Lino medvedićem.

U nedelju, 29. decembra, u 12 sati, mališani će u predstavi dečijeg pozorišta „Čarapa“ moći da vide „Kako je Kraljević Marko spasio Deda Mraza“. Pored predstava najmlađu publiku će zabavljati mađioničari, klovnovi i drugi animatori.

Specijalni program, uoči Nove Godine, u utorak, 31. decembra, počinje u 12 sati predstavom „Krug oko sveta“, dečijeg pozorišta „Čarapa“, a završava se svečanim dočekom Deda Mraza, koji će na Trg otvorenog srca stići u 16 sati.

Trg otvorenog srca već tradicionalno ima i humanitarni karakter. Kupovinom autentičnog suvenira manifestacije, novogodišnje šolje, po ceni od 150 dinara, svaki posetilac pomaže nabavku didaktičkih sredstava za učenike sa smetnjama u razvoju, koji se se školuju u inkluzivnom sistemu, u redovnim osnovnim i srednjim školama u Beogradu. Od početka manifestacije, 14. decembra, posetioci su kupili više od 1000 šolja.

Takođe, posetioci mogu doneti igračke i garderobu za decu i ostaviti ih u humanitarnoj kućici, svakog radnog dana od 16 do 20 časova, kao i vikendom od 12 do 20 časova. Po završetku manifestacije, sve što bude prikupljeno, poklonićemo domovima za nezbrinutu decu u Beogradu.

Ovaj događaj se odvija zahvaljujući podršci komercijalnih partnera manifestacije: Ball Packaging Europe, Doncafe, Podravka, Idea, recan Fondacija za reciklažu limenki za piće. Producent Trga otvorenog srca, Beogradska kulturna mreža, posebno se zahvaljuje Gradu Beogradu i Turističkoj organizaciji Beograda, na pomoći u logističko-tehničkim poslovima i promociji manifestacije.

Pogledajte galeriju slika


Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...