VEST KOJA JE ŠOKIRALA VELIKU BRITANIJU: da li je Kejt Midlton četvrti put trudna

Mediji u Britaniji prenose da bi Vilijam i Kejt voleli da imaju dva dečaka i dve devojčice, a izvori nagoveštavaju da je četvrto dete na putu.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža, supruga princa Vilijema Kejt Midlton trudna je sa četvrtim detetom, tvrde njeni prijatelji, prenose mediji u Britaniji.

Princ Vilijam i Kejt Midlton dočekali su svoje treće dete, princa Luisa, pre nešto manje od tri meseca, ali izvori tvrde da su već spremni za četvrto.

PROČITAJTE JOŠ: IMA STOMAČIĆ ALI JE NAJLEPŠA ŽENA NA PLAŽI: prelepa srpska sportistkinja ima važnu poruku za sve žene (FOTO)

''Oni bi voleli imati dva dečka i dve devojčice. Kejt je jako važno da njena deca imaju međusobno jaku vezu kao što ona ima sa svojim bratom Džejmsom i sestrom Pipom, a zna da se će to lakše dogoditi ako između dece bude mala razlika u godinama'', izjavio je izvor blizak porodici za magazin Lajf & Stajl.

''Kejtini prijatelji tvrde da je trudna s četvrtim detetom. Pokazuje sve znakove trudnoće, a i ona i Vilijam oduvek govore kako žele četvoro dece. Zapravo, Vilijam bi hteo imati petoro, ali Kejt smatra da je četvoro sasvim dovoljno'', ispričao je isti izvor dodajući da vojvotkinja pokazuje mnoge znakove trudnoće.

PROČITAJTE JOŠ: SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO SVET! DA LI PRINC HARI I MEGAN MARKL VEĆ IMAJU PROBLEMA U BRAKU: ono što je Hari uradio povredilo bi svaku ženu (FOTO)

''Ponovno je počela da nosi široku odeću, izbegava alkohol i jede kari za kojim uvek ima želju kad je trudna. Počela je i da jede keks od lavande koji joj pomažu s jutarnjim mučninama'', rekao je taj izvor smatrajući da je najveća potvrda Kejtine trudnoće njen izostanak s proslave rođendana princa Čarlsa zbog, kako kaže, iscrpljenosti i mučnine.

Izvor: Fonet


Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...