Škorpija - mesečni horoskop za avgust 2018.

Škorpija

Posao

Tokom avgusta ćete imati potrebu da zasijate na poslu, pa ćete se truditi više nego inače. Moguće je da ćete zbog toga biti prilično nesigurni i neorganizovani, ali će se situacija stabilizovati krajem meseca, pa ćete moći opuštenije da pristupite poslu. Ukoliko težite da odete u inostranstvo, ovo je odličan period za to. Prilika za novac nakon 13. avgusta. Odlična saradnja sa osobom rođenom u znaku Bika, Lava, Ovna ili Vage.

Ljubav

Škorpije u vezi ili braku mogu imati problem sa ljubomorom i posesivnošću partnera. Slobodne Škorpije će uživati u pažnji udvarača, dok postoji šansa za dugoročniji odnos sa osobom rođenom u znaku Lava. Takođe, dobri su aspekti za stupanje u dugoročniji odno sa osobom koja je u podznaku Vaga, Riba ili Ovan.

Zdravlje

Moguć je problem sa visokim krvnim pritiskom, a Škorpije koje ne obrate više pažnje na to, mogle bi da završe u bolnici.

Izvor: Astrousluge

Pogledajte još

Ribe - mesečni horoskop za avgust 2018.

Ribe

Posao

Odlični aspekti za pronalazak/promenu posla, za dodatnu zaradu i slično. Saradnja sa Škorpijom bi mogla da bude posebno značajna za poboljšanje novčane situacije. Ukoliko se od vas zahteva određena kreativnost, posavetujte se sa Vagom, Rakom ili Jarcem. Mogući su manji problemi sa papirologijom, tako da obratite pažnju na to što potpisujete i popunjavate - moguće su greške.

Ljubav

Dobro se osećate u ovom periodu vrelih dana i noći. Nekako kao da ste na svom terenu. Slobodni pripadnici ovog znaka su uglavnom okrenuti kratkim i brzim vezama, dok oni koji imaju vezu mogu biti u nekoj fazi dosade. Bilo bi dobro da vezu osvežite nekim putovanjem ili odlaskom na kratak izlet. Ribe u braku imaju sjajan period gde mogu da pojačaju ljubav i prodube osećanja.

Zdravlje

Odmarajte i spavajte više. To je jedini način da izbegnete zdravstvene probleme izazvane padom imuniteta.

Izvor: Astrousluge

Vodolija - mesečni horoskop za avgust 2018.

Vodolija

Posao

Bićete okrenuti razrešavanju starih poslova, projekata, planova i ostalih zaostalih papira koje vaši saradnici nisu uradili ili jednostavno zaboravili. Možete biti okrenuti novim projektima koji se bave izgradnjom, novinarstvom ili sportom. Oni koji planiraju početak posla neka to urade pred sam kraj meseca. Ukoliko želite da menjate firmu ili samu delatnost trebaće vam dodatna edukacija, stoga bolje sačekajte neki od jesenjih meseci gde su vam aspekti naklonjeniji. Saradnja sa Bikom tokom ovog meseca - ne. Saradnja sa Rakom, Strelcem, Jarcem ili Ribama – da, jer vas oni jedini razumeju u vašim nastojanjima i idejama da uspete i probijete svaki put svaku novu ideju.

Ljubav

Moguće je da još uvek niste preboleli staru ljubav i da ne možete da se okrenete novim ljubavima zbog toga. Na žalost, planete ne pokazuju pomirenje sa bivšom ljubavi, ali pokazuju nove osobe, koje će se iznenada pojaviti u vašem životu. Loš period za Vodolije koje su u braku, jer su mogući problemi u komunikaciji sa partnerom. Bolju komunikaciju možete da očekujete krajem meseca, ali vam savetujem da ne čekate tako dugo, već da otvoreno popričate sa partnerom o problemima koje imate - naravno, bez svađe.

Zdravlje

Mogući su kardiovaskularni problemi.

Izvor: Astrousluge

Jarac - mesečni horoskop za avgust 2018.

Jarac

Posao

Tokom ovog meseca treba da radite na stabilizaciji na poslovnom planu, ali kroz dobru organizaciju i posvećenost poslu. Ukoliko vam je potrebna pomoć, možete da je dobijete od strane osobe rođene u znaku Device, Ovna, Škorpije ili Jarca. Ukoliko razmišljate o pokretanju privatnog posla, kraj meseca je odličan za to. Jarčevi koji traže novi posao ili se nadaju unapređenju, dobar period je nakon 20. avgusta.

Ljubav

Prilično miran mesec za sve Jarčeve koji su u vezi ili braku, dok će slobodni Jarčevi imati snažnu potrebu da budu sa nekim - vrlo je moguće da će stupiti u tajnu vezu sa osobom koja je već zauzeta. Muški Jarčevi skoro pa sigurno mogu da očekuju susret sa Vagom ili Vodolijom. Početak meseca je odličan za ljubavne susrete.

Zdravlje

Premoreni ste i iscrpljeni, jer radite više nego što možete. Savetujem vam da iskoristite vikende za odmor ili da uzmete nekoliko dana slobodno i da se dobro naspavate i odmorite. Umor i stres mogu da dovedu do zdravstvenih problema.

Izvor: Astrousluge

Strelac - mesečni horoskop za avgust 2018.

Strelac

Posao

Planete pokazuju samo pozitivne poslovne aspekte, tako da sigurnošću mogu da kažem da je ovo VAŠ MESEC kada je posao u pitanju. U ovom mesecu ćete biti veoma ambicizoni, a i Jupiter će aktivirati "faktor sreće" tako da postoji velika šansa da ćete ostvariti sve što ste zamislili. Savetujem vam da povedete računa o trošenju novca, jer zbog uticaja Jupitera možete biti skloni tome da trošite više nego što možete da potrošite, a to vam može napraviti problem narednog meseca. Posebno osetljiv period za novac je 11. avgusta.

Ljubav

Emotivno niste spremni za novu vezu ili brak. Zapravo, planete ne pokazuju loše aspekte za ljubav, već ukazuju na to da ćete tokom ovog meseca imati previše poslovnih obaveza, te nećete moći da se posvetite određenoj osobi. Strelčevi koji su u vezi ili braku mogu da imaju problem sa voljenom osobom, prevashodno zbog toga što nećete moći da joj se posvetite u potpunosti.

Zdravlje

Dosta dobro zdravstveno stanje, bez većih zdravstvenih problema.

Izvor: Astrousluge

Devica - mesečni horoskop za avgust 2018.

Devica

Posao

Device koje se bave kreativnim poslovima mogu da očekuju naporniji mesec nego inače, jer će imati više obaveza. Device koje sarađuju sa inostranstvom mogu da očekuju značajan napredak u pogledu prihoda. Moguće je duže poslovno putovanje. Device koje rade u administraciji treba da pripaze na saradnike. Ako radite u zdravstvu ili školstvu, očekujte značajne promene krajem meseca. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Lava.

Ljubav

Bez značajnijih promena za slobodne Device. Naime, ako želite da se nešto promeni na emotivnom planu morate da se aktivirate. Moguće je da će vas jedna Vodolija oboriti sa nogu, ali i da ne primećujete jednog Ovna koji već mesecima "obleće" oko vas. Na osnovu vaših planetarnih aspekata, Ovan bi vam bio idealniji partner. Device koje su u vezi ili braku imaće problem, jer kao da neće znati šta žele. Moguće je da mislite da ste upali u monotoniju, a da partner to ne vidi.

Zdravlje

Mogući su problemi sa grlom. Savetujem vam da izbegnete unos hladnih napitaka.

Izvor: Astrousluge

Vaga - mesečni horoskop za avgust 2018.

Vaga

Posao

Veoma naglašena ambicija. Poznati ste po tome što imate dosta uticajnih prijatelja koji bi mogli da vam pomognu. Očekujte značajno poboljšanje finansija, jer ćete raditi više nego što možete. Ukoliko želite da odete za inostranstvo, saradnja sa osobom rođenom u znaku Lava je pogodna za to. Ukoliko razmišljate o novim saradnicima, savetujem vam da to budu mladi, perspektivni ljudi, koji imaju jasnu viziju.

Ljubav

Odličan mesec za sve Vage koje su u braku. Vi i partner konačno znate šta želite i u kom pravcu biste da se se krećete u budućnosti. Moguće je i razdvajanje od partnera, ali to neće značajnije narušiti vaš odnos. Što se tiče slobodnih Vaga, one bi morale malo više da se angažuju - previše ste okrenute poslu.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani. Trenirajte više i potrudite se da svaki dan provedete malo vremena u prirodi.

Izvor: Astrousluge

Lav - mesečni horoskop za avgust 2018.

Lav

Posao

Tokom ovog meseca vam se pruža prilika da se stabilizujete na poslovnom planu. U tome će vam najviše pomoći Vaši saradnici. Sam početak meseca će biti odličan za vas, dok će sredina meseca biti problematična, jer donosi probleme sa novcem. Dobra saradnja sa osobom rođenom u znaku Vage ili Vodolije. Dobar period za poslovno putovanje nakon 18. avgusta.

Ljubav

Slobodni Lavovi će uživati u svim čarima koje im leto donosi. Zbog toga možete da očekujete nova poznanstva i letnje avanture. Dobar mesec za početak veze sa osobom rođenom u znaku Raka, Vage, Škorpije ili Vodolije. Lavovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju veoma jaku energiju sa partnerom - strast će da pršti na sve strane.

Zdravlje

Mogući su problemi sa nervima, posebno onim koji imaju veze sa kičmom. Osetljive noge.

Izvor: Astrousluge

Rak - mesečni horoskop za avgust 2018.

Rak

Posao

Tokom ove nedelje ćete imati više energije i elana nego inače, pa ćete, najverovatnije, započeti nove projekte, koji će vam se višestruko isplatiti. Moguće je duže poslovno putovanje sredinom meseca. Vrlo je moguće da vam od tog putovanja zavisi budućnost. Iako želite odmor, moguće je da tokom avgusta nećete imati vremena za njega, ali ne brinite, sav rad i trud će vam se višestruko isplatiti. Odlična saradnja sa osobom rođenom u znaku Strelca.

Ljubav

Rakovi koji su u vezi ili braku imaće problem sa partnerom, najviše zbog toga što će se partner distancirati i zatvoriti u sebe. Ukoliko ne primetite na vreme da nešto nije u redu, moguće je duže razdvajanje od partnera. Nažalost, pomračenje Meseca i Sunca zaista utiče negativno na vaš emotivni život. Planete najavljuju nešto pozitivnije aspekte kada su slobodni Rakovi u pitanju, jer donose veliki broj novih poznanstava, avantura, a moguć je i ulazak u vezu krajem meseca.

Zdravlje

Mogući su problemi sa stomakom, ponajviše zbog loše ishrane. Savetujem vam da povedete računa o ishrani i da smanjite unos kofeina, nikotina i alkohola.

Izvor: Astrousluge

Blizanci - mesečni horoskop za avgust 2018.

Blizanci

Posao

Avgust je veoma bitan mesec za sve Blizance! Tokom avgusta će vam se dogoditi važne promene na poslovnom planu. Očekujte dosta putovanja, novih ideja i mogućnosti, novih projekata, saradnika i kolega, pa samim tim i nove prilike za veću zaradu. Moguće je da ćete tokom ovog meseca imati veoma zanimljiv predlog ili ideju koji će oduševiti nadređene, pa je moguć problem sa ljubomorom kolega. Ipak, to neće značajnije da utiče na vas i vaš uspeh. Idealna saradnja sa osobama rođenim u znaku Raka, Lava, Blizanaca ili Vodolije. Blizanci koji žele da promene posao, kraj meseca je dobar za to!

Ljubav

Blizanci koji su u vezi ili braku najviše vole da provode vreme sa partnerom, posebno na moru ili planini. Ovo je idealan mesec za to. Blizanci koji su slobodni takođe mogu da se ostvare emotivno na putovanju. Veća je šansa da će to biti kratka, ali eksplozivna ljubavna avantura nego ozbiljna veza, ali sigurno je da ćete uživati maksimalno.

Zdravlje

Mogući su problemi sa stresom i nervozom. Takođe, povedite računa o koži, mogući su problemi izazvani sunčanjem.

Izvor: Astrousluge

 

Bik - mesečni horoskop za avgust 2018.

Bik

Posao

Tokom avgusta će vam se postepeno otvarati različita vrata, pa ćete u jednom trenutku dobiti priliku da se stabilizujete. Bikovi koji već duži vremenski period imaju nove ideje, napokon će dobiti priliku da ih sprovedu u delo. Odlična saradnja sa muškom osobom rođenom u znaku Device ili Jarca ili ženskom osobom rođenom u znaku Vodolije. Moguć je dodatni novac preko nekretnina ili posla koji je vezan za hranu. Mogući su problemi sa novcem, posebno u periodu druge i treće nedelje u mesecu. Savetujem vam da povedete računa o načinu na koji trošite novac u tom periodu.

Ljubav

Bikovi ne vole monotone veze i odnose, oni uživaju u ljubavnim izazovima. Zbog toga Bikovima najviše odgovaraju osobe rođene u znaku Vodolije, Lava ili Škorpije. Međutim, ovog meseca su planete tako aspektovane da bi vam bilo najbolje da stupite u vezu sa Vagom, Devicom ili Rakom. Bikovi koji su u vezi sa vatrenim znakom mogu da očekuju probleme sa posesivnošću i ljubomorom. Bikovi koji su u braku mogu da očekuju rasprave sa partnerom i to u vezi novca.

Zdravlje

Povedite računa o ishrani i unosu vode. Mogući su problemi sa metabolizmom.

Izvor: Astrousluge

Lepa&Srećna video
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...