VELIKI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA JANUAR 2019: najvažniji savet za vaš astrološki znak

Obavezan odmor za Jarčeve, Rakovi moraju da izbegavaju teže fizičke poslove!

VELIKI ZDRAVSTVENI HOROSKOP ZA JANUAR 2019: najvažniji savet za vaš astrološki znak Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop za zdravlje i raspoloženje - januar 2019. godine!

OVAN

Tokom januara 2019. godine zabrinutost za vaše zdravlje biće minimalna. To je zato što su vam zvezde naklonjene. Bićete u odličnoj formi. Mars je u Ovnu i imaćete neverovano visok nivo energije. Posvetićete se svom izgledu i fizičkoj formi. S vremena na vreme posvetite se sportskim aktivnostima, ali nemojte preterivati. Budući da ste takmičarskog duha, sportsko takmičenje bi vam odgovaralo najbolje. Mogući su periodi zbunjenosti, ali već ste navikli na to.

Savet: Ovo će biti aktivan i obećavajući početak 2019. godine - baš onako kako vam odgovara! Iskoristite naklonost planeta kako bi se približili ciljevima, bilo da se radi o poslu, društvu ili ljubavi. Zvezde vas podržavaju, ali vi morate delovati!

BIK

Bićete odličnog zdravlja tokom januara 2019. godine, budući da je Sunce u Jarcu. Ipak budite oprezni, preduzmite šta treba ako se pojave neki znakovi, iako ne bi trebalo doći do većih poteškoća. Imunitet vam je dobar i bićete optimističnog raspoloženja.

Savet: Januar 2019. godine je vrlo povoljan mesec, ali na vama je da preduzmete prave korake i da budete u prednosti, istovremeno.

BLIZANCI

Početkom januara 2019. godine možete očekivati energiju koju donosi Sunce. Još više energije i bolje psiho - fizičko stanje očekujte od 20. januara. Osećaćete sklad i bićete živahni i zadovoljni. Nema naznaka za nove poteškoće. Lakše ćete donositi odluke i ostvarivati svoje ideje. Ako planirate prinovu u porodici, ovo je odličan mesec za to. Zdravstvena situacija će se popraviti, ako imate poteškoća. Potrudićete se da očuvate dobro zdravlje ovog meseca.

Savet: Januar je mesec prelaza iz monotonije prošlosti u nešto novo, uz nagli razvoj događaja. Sada nije vreme da odustajete: zvezde vam svakog dana donose nove prilike. Sve što trebate jeste da izabrete partnera, planove i ono što želite raditi.

RAK

Trebali biste tokom januara 2019. godine posebno paziti na svoje zdravlje. Nećete se osećati najbolje i moguće su manje poteškoće, kao i periodi povećane nervoze.

Izbegavajte preteške fizičke poslove i haotične situacije na radnom mestu, nemojte preterivati. Budite predani svojim ciljevima. Mars vam donosi energiju, ali morate je dozirati.

Savet: Iskoristite stabilizirajući uticaj Saturna, bilo da se radi o ljubavi ili poslu! Dobijate vetar u leđa, sve dok ste prilagodljivi i otvoreni za nove prilike.bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt