NEDELJNI HOROSKOP DO 14. JANUARA 2019. GODINE: ljubavna sreća za Strelca, Bik pod jakim pritiskom

Saznajte kome horoskop donosi nove veze i zaljubljivanja, a ko treba posebno da se čuva stresa i pogrešnih odluka!

NEDELJNI HOROSKOP DO 14. JANUARA 2019. GODINE: ljubavna sreća za Strelca, Bik pod jakim pritiskom Foto: Shutterstock

Nedeljni horoskop najavljuje stresove Vodoliji, priliv novca za Rakove...

Ovan

Možete trezvenije da razmišljate, da se bolje organizujete i da ne pravite probleme sebi, a ni drugima. Na poslu će situacija biti bolja, a što se tiče finansija, bićete prezadovoljni. Imaćete višak energije, ali nemojte ulaziti u rasprave sa drugima. Sada je vreme da krenete da se bavite nekim sportom. Partnerski odnosi mogu biti malo naporniji, pa bi trebalo da "spustite loptu". Ne budite prezahtevni.

Bik

Ako ste u dugoj vezi, onda treba da znate da imate sjajne aspekte za ljubav. Samo biste trebalo da uživate i da se posvetite malo više partneru. Slobodni, na nekom putovanju ili na zabavi, možete upoznati neku zanimljivu osobu. Imaćete dosta obaveza, ali ćete sve lako pozavršavati. Neka muška osoba vas može izbaciti iz takta, pa bi bilo bolje da sarađujete sa ženama, lakše će vam biti.

Blizanci

Bolja organizacija je najbitnija. Pokušajte da radite sve na vreme. Nemojte se preforsirati. Odnos sa partnerom može malo da se pogorša, jer ne pokazujete naklonost i ljubav. Potrudite se da ne zapostavljate partnera zbog prijatelja. Neki ljudi vam se mogu mešati u odnos. Ako ste slobodni, možete se zaljubiti ove nedelje.

Rak

Stres zbog posla je izvestan. Ne možete dobro da se organizujete, a obaveze samo stižu. Bolje je da sarađujete sa ženama, nego sa muškarcima. Imate potrebu da započnete neke nove stvari na poslu, ali to treba sami da organizujete. Podrška druguh može izostati. Priliv novca je očekivan. Preko posla je moguć flert. Zauzeti, ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla.

Lav

Ove nedelje vas očekuje bolja komunikacija sa partnerom. Dobro se osećate i veoma ste pozitivni. Nema više problema na poslu, ali sada zato možete da se malo okrenete ka zabavi. Ako ste slobodni, nećete se više vraćati na stare priče, već ćete se okrenuti ka novim ljubavima. Strastveni ste i skloni zaljubljivanju. Zauzeti, sve je kako treba i ne morate brinuti.

Devica

Danas ste veoma posvećeni drugima. Preosetljivi ste, ali ste i romantični. Provedite više vremena u krugu porodice ili sa partnerom. Ne zapostavljajte njega zbog posla. Potrebno vam je više slobode. Slobodni, nema promene statusa. Na poslu sve ide kako treba. Priliv novca ćete sigurno imati.bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt