LJUBAVNI HOROSKOP ZA ZIMU 2018/2019: 5 znakova koji se sigurno zaljubljuju ove zime

Ove znake čeka velika ljubav ove zime!

LJUBAVNI HOROSKOP ZA ZIMU 2018/2019: 5 znakova koji se sigurno zaljubljuju ove zime Foto: Shutterstock

Zimski meseci će mnogim znacima Zodijaka biti teški kada je u pitanju ljubav, ali određenim horoskopskim znacima će najhladniji dani doneti mnogo romantičnih trenutaka i ljubavi. Neki znaci će konačno otkriti šta žele, dok će drugima doneti mnogo samopouzdanja i lepih emocija.

Evo da otkrijemo koje znake Zodijaka čeka velika ljubav tokom zime.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2019. GODINU: za Bikove moguć brak, Ribe će konačno dočekati mir!

BIK

Tokom januara i februara srća će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje sretnete će podstaći vaše samopouzdanje i moral. Zato je ovo sjajno vreme da vidite koliko možete otvoriti svoje srce. Što više vremena posvećujete stvarima i ljudima koje volite i koji vam pomažu u ličnom razvoju, to će oni više zauzimati posebno mesto u vašem srcu.

RAK

Godina 2018. je počela punim Mesecom u vašem znaku. Intuicija će vam služiti na polju romantike, pa ćete upoznati ljude koji će pozitivno uticati na vas. Nije vreme da pokažete uznemirenost. Budite jasni u vezi sa vašim potrebama i vidite ko će biti u stanju da ispuni sve vaše želje.

LAV

Šta stvarno želite? Nije vreme da nastavite da ulažete u odnose koji ne napreduju i koji vas ne ispunjavaju, ali takođe nije dobro vreme da pustite da vaš ego vlada. Snaga je u vašem znaku, kao i u vašem ponosu, a ove dve stvari mogu biti upravo ono što vam treba - ili ono šta će vas dovesti do propasti. Slušajte svoje srce i potražite ono što vam zaista treba. Bićete iznenađeni rezultatima.

STRELAC

Iskustva koja ćete doživeti ove zime pripremiće vas za velike promene u seksualnom i ljubavnom polju. Obratite pažnju na sve što vas čini nesigurnim, paranoičnim i nestabilnim, kao i šta vam donosi pozitivne stvari. Kada to doživite znaće te u kom pravcu treba da idete.

PROČITAJTE JOŠ: ASTRO SUDBINA DO KRAJA GODINE: evo šta vaš horoskopski znak mora da nauči do početka 2019. godine

VODOLIJA

Osećate da niste raspoloženi za flertovanje i to je u redu. Iskustvo poslednjih nekoliko godina naučilo vas je da poštujete svoje želje i potrebe. Ali, takođe vas je naučilo da tretirate samo stvari koje možete kontrolisati i da se ne brinete. Zbog toga ćete ove zime brzo pronaći način da se zaljubite i izgradite vezu koja vam zaista odgovara.

Tekst: J. S.

Izvor: Novostibonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt