DANAS JE MLAD MESEC U VAGI: ovo je najvažnija stvar koju treba da uradite da uspešnu životnu promenu (HOROSKOP)

Mlad Mesec u Vagi može da spoji nespojivo! Iskoristite njegovu moć!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

U utorak, 9. oktobra 2018. godine mlad Mesec ulazi u znak Vage i donosi neverovatan talas pozitivne energije, piše Lovesensa. U vama je skrivena promena i želja za lepšim životom, a ova Mesečeva faza pomaže da postavite temelje za kulu svojih snova.

Mlad Mesec donosi šansu da radimo na unapređenju sposobnosti i veština, bez granica. Takođe, ovo je dobar period da u romantičan odnos vratite ravnotežu i raščistite nered negativnih osećanja.

PROČITAJTE JOŠ: PRELEPA SRPSKA VODITELJKA OTKRILA TAJNU SVOJE LJUBAVI: Dragana Kosjerina objavila sliku sa dečkom, svi žele da znaju čime ju je osvojio (FOTO)

Pojava mladog Meseca je asocijacija na rađanje, novi početak, mogućnost da se ponovo dokažemo u mnogim poljima, ali u kombinaciji sa mudrom Vagom, donosi šansu za velike životne promene. Energija Vage podstiče da prvo ostvarite mir, kako unutrašnji, takon i da vratite mir u dom i mnoge odnose. Vaga zahteva ravnotežu i ima osećaj za savršen red, pa će vas u narednom periodu naučiti važne lekcije.

Mlad Mesec u Vagi spojiće nespojivo, bez obzira da li se radi o ljubavi ili poslovnim ambicijama. Ovaj magičan spoj Meseca i Vage donosi svežu kreativnu energiju i mnogo ideja, samo je bitno da ih iskoristite na pravi način i u pravo vreme.

Ne zaboravite da je nedavno Venera krenula retrogradno i da se njeno kretanje unazad negativno odrazilo na mnoge romantične odnose, ali mlad Mesec u Vagi i entuzijazam koji donosi učiniće da konflikte malo zameni smeh, sreća i lepša nadanja.

Međutim, mnoga usamljena srca želeće da ostanu sami, fokusiraju se na svoj život, duhovni razvoj i napredak u svakom smislu.

Iako sve zvuči savršeno, planovi se neće sami od sebe ostvariti, već je potrebno u njih uložiti, vredno raditi i iskreno verovati u mogućnost lične transformacije.

Zvezde su vam osvetlele stazu do ispunjenja želja, pazite da vaša neiskrenost i neupornost ponovo na njoj ne stvore mrak!

Izvor: Lovesensa


Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...