HOROSKOP OTKRIVA ŠTA TREBA DA ŽRTVUJETE ZA SREĆU: ovaj znak danas mora da izbegne jednu grešku

Ovo uradite ako želite uspeh i novac.

HOROSKOP OTKRIVA ŠTA TREBA DA ŽRTVUJETE ZA SREĆU: ovaj znak danas mora da izbegne jednu grešku Foto: Shutterstock

Dnevni horoskop - Sunce u Devici u sekstilu je sa Mesecom u znaku Škorpije što ukazuje na dobru komunikaciju i savršen sklad u ljubavnim odnosima. Ovo je dobar aspekt za uspeh na poslu i pokazivanje sposobnosti u timskom radu, a evo koji znak privlači radost, piše Lovesensa

Dragi Ovnovi, ovo je savršen dan da nađete zajednički jezik sa partnerom. Partner je zamerao što malo vremena provodite sa njim, ali vi ste spremni da žrtvujete mnoge stvari zbog ljubavi. Pažnja koju jedno drugom poklanjate najlepši je blagoslov za vašu ljubav.

Usamljeni Ovnovi danas će biti neverovatno privlačni i dobiće komplimente. To samo pomaže da steknete još više samopouzdanja, a neko iz bliskog okruženja počeće da gaji simpatije prema vama. Na poslu nije baš prijatna atmosfera jer mnoge kolege neće želeti da uvaže vaše ideje. Nemojte previše da se namećete kao autoritet, već radite svoj posao najbolje što možete. Počnite zdravije da se hranite.

PROČITAJTE JOŠ:

OVU SLIKU EMINE JAHOVIĆ NIKO DO SADA NIJE VIDEO: pogledajte kako je pevačica izgledala u 9. mesecu trudnoće (FOTO)

KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: kakvu sudbinu nam donosi Metalni Petao koji vlada do 8. oktobra

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA NOVA DEVOJKA VUKA KOSTIĆA: srpski glumac krije ljubavni život, a ceo Instagram lajkuje slike njegove devojke (FOTO)

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEPTEMBRA 2018: ova tri znaka će uživati u ljubavi i strasti

OVAN

Kuću veza Ovna planete aktiviraju intenzivno tokom septembra 2018. godine, što znači da je ljubavni život Ovna pun događaja, mogućnosti i radosti. Kroz kuću ljubavi Ovna 5. septembra prolazi Merkur i pravi harmoničan aspekt sa Venerom, planetom veza Ovna. Pokrenuće se konstruktivni razgovori u solidnim vezama.

Ako niste u vezi, sada je pravo vreme da pristupite nekome ko vam se sviđa i da kažete šta osećate. Ako započinjete novu vezu sa osobom koja vas je privukla i verujete da je to to, razgovarajte o ozbiljnim namerama koje imate. Kroz osmu kuću Ovna Venera prolazi 9. septembra, a to je kuća osećanja i intimnosti. Kvadrat sa Marsom i opozicija sa Uranom ukazuju na svađe, gubitak strpljenja i emotivnu nestabilnost. Mogli biste da osetite snažne strasti ili iznenadnu privlačnost, ali sa druge strane, potreba za slobodom biće jača.

Sredinom septembra imaćete utisak da u postojećoj vezi ne može doći do napretka i da vas ta veza ograničava i sputava. Može doći do naglih prekida veza, najpre zbog ljubomore, posesivnosti, nepoverenja i želje za dominacijom. Merkur ulazi u kuću veza Ovna 22. septembra, uz pratnju Sunca, 23. septembra, što znači da će se situacija stabilizovati zahvaljujući konstruktivnom razgovoru, opuštenoj i romantičnoj atmosferi. Ako niste u vezi, imaćete sreće u "lovu".

PROČITAJTE JOŠ: 10 OSOBINA LJUDI ROĐENIH U SEPTEMBRU: šarmantne i romantične duše koje uvek iskreno vole

ŠKORPIJA

Venera, planeta koja vlada vezama Škorpije ulazi u Škorpiju 9. septembra 2018. godine i pridružuje se Jupiteru. Imate snažnu moć zavođenja i zato će vaš ljubavni život biti pun događaja. Iznenadna privlačnost, ljubav na prvi pogled i snažna strast prave su reči koje opisuju doživljaje koje ćete imati.

Na početku ćete želeti da napravite sve za osobu koja vas fascinira, ali tada će se vratiti potreba za slobodom i kontrolom nad stvarima (kao i obično). To može doneti sukobe, krize i ucene. Merkur, vladar kuće intimnosti Škorpije, između 6. i 22. septembrra nalazi se u kući društvenih grupa i prijatelja Škorpije, zajedno sa Suncem, koje se u toj kući nalazi do 23. septembra.

Ako niste u vezi, imate dobre izglede da upoznate atraktivnu osobu kroz krug prijatelja ili aktivniji društveni život. Može se dogoditi i da vam osoba koju smatrate prijateljem/prijateljicom pokaže interes i snažne emocije. Škorpije koje su u dužoj vezi tražiće više slobode kretanja, pa mogu izazvati posesivnost i sumnje kod voljene osobe. Razgovarajte sa voljenom osobom i saslušajte šta vam govori, jer zajedno možete naći rešenja u ovom emotivno komplikovanom periodu.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP DO KRAJA 2018. GODINE: ova tri znaka čeka najteži period

DEVICA

Merkur, vladar Device, nalazi se u Devici između 6. i 22. septembra, a Sunce osvetljava vaš znak do 23. septembra 2018. godine. Lakše ćete se naći u centru pažnje, prebrodićete ukočenost ili sramežljivost i uživaćete u aktivnijem i uzbudljivijem ljubavnom životu. Lakše ćete izražavati ono što osećate i šta želite, puno lakše nego inače.

Saturn, planeta koja vlada ljubavnim životom Device, kreće direktnim hodom 6. septembra kroz kuću ljubavi Device. Veliki trigon u zemljanim znakovima koji prave Saturn, Uran, Sunce i Merkur, Devicama daje veću emotivnu stabilnost, ali i želju da se dokažu i pokažu, na praktičan način. Ako niste u vezi, pravo je vreme da napravite prvi korak, da pokrenete razgovor sa osobom koja vam se sviđa ili da priznate ono što osećate prema osobi s akojom se viđate neko vreme.

Veliki trigon pomaže i pri razrešenju ljubavnih situacija koje su se zakomplikovale od marta ili pri razjašnjavanju vlastitih osećanja prema nekim ljudima. Teže teme i one koje su se izbegavale sada se mogu razrešiti, jer ćete tokom septembra imati dobru komunikaciju, pa očekujte puno tema i razgovora. Sa voljenom osobom možda ćete otići na duže putovanje.

Izvor: Tarot horoskopbonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt