KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: kakvu sudbinu nam donosi Metalni Petao koji vlada do 8. oktobra

Stiže period uspeha i novih šansi - evo šta vam predviđa mesečni horoskop za septembar!

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Mesečni kineski horoskop za septembar najavljuje talas obaveza, veću fokusiranost na planiranje budućnosti i potrebu da se aktiviramo i uzmemo život u svoje ruke, piše Lovesensa.

Od 10. septembra do 8. okotobra 2018. godine vlada Metalni Petao - ukazuje na preuzimanje odgovornosti i potrebu da se razvijamo. Vreme opuštanja i odmora je iza nas, sada je pravi trenutak da se posvetite postavljanju temelja za kulu uspeha. U septembru su mogući finansijski problemi, neraščišćeni računi i loša komunikacija na poslu, ali ovo vam može doneti i nešto dobro.

Negativan talas događaja u mesecu Metalnog Petla učiniće vas jačim i spremnijim da se posvetite svojim ciljevima i uspostavite kontrolu nad životom. Na polju ljubavi mogući su sukobi, a najvažnije je da naučite da pronađete kompomis. Metalni Petao ne donosi šanse za početak velike i iskrene ljubavi, ali će se mnogi energetski povezati sa ljubavi iz prošlosti.

Pacov - septembar 2018.

Septembar je povoljan mesec za ljubav. Usamljene duše će privlačiti pažnju gde god da se pojave, a komplimenti će doneti samopouzdanje. Ako tragate za novom ljubavi, pojaviće se neko ko će vam prodrmati tlo pod nogama. Budite oprezni koliko sebe dajete u tom odnosu, jer je moguće da partner ne bude više isti kao na početku veze. Vreme je da završite poslove koje ste davno započeli. Obratite pažnju na detalje jer ovaj mesec može biti presudan za uspeh.

Bivo - septembar 2018.

U ljubavi ćete pronaći sreću ako slušate intuiciju. Na poslu će vam biti potrebna velika koncentracija i sposobnost da bi se izborili sa negativnim uticajem okruženja. Očekuju vas veliki izazovi, ali pokušajta da pronađete ravnotežu i zadržite pozitivan stav. Ako vam je potrebna pomoć, obratite se osobama kojima možete apsolutno verovati. Sada je neophodno da radite na svojoj budućnosti. Ne zaboravite, u nevoljama snaga dolazi do izražaja.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018. godine

Tigar - septembar 2018.

Iako imate previše poslovnih obaveza, trudite se da svaki trenutak provedete sa partnerom. Vreme koje provodite sa svojim voljenim je najlepši dar koji sebi možete pokloniti. Usamljena srca će shvatiti kako je divna i nežna ljubav koja se rodi iz prijateljstva. Ovog meseca nećete imati toliko sreće i uspeha na polju karijere. Priznajte sebi da ste sami odgovorni i da ste mogli mnogo bolje. Vreme je da preispitate svoje odluke.

Zec - septemabar 2018.

Vreme je da rešite sve dileme i nedoumice sa voljenom osobom. Ovo može doneti sukobe i nerazumevanje, ali sve je bolje od života u zabludi. Nije povoljno za početak romantične veze, ali je savršeno za upoznavanje novih prijatelja. Za uspeh u poslu vam je potreban detaljan plan. Planirajte nekoliko koraka unapred i nećete pogrešiti. Ovo je idealno vreme da započnete nov poslovni projekat ili saradnju.

Zmaj - septembar 2018.

Vaša romantična veza je ostvarenje svih snova. Sa partnerom ste otvoreni, ponašate se prirodno. Ovog meseca očekuje vas puno zabave i neverovatnih avantura. Ako tražite novu ljubav, ne žurite sa donošenjem važnih odluka. Ključ uspeha je u saradnji, a ovog meseca učestvovaćete u projektu koji ima potencijala.

NA SLEDEĆOJ STRANICI PROČITAJTE: KINESKI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2018: Zmija, Konj, Koza, Majmun, Petao, Pas, Svinja

1 2 next

Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
​Tajna modnog uspeha Megan Markl

Savršena odeća Megan Markl rezultat je jednostavnih pravila modnog izbora. Evo kako se razvijao...
MALA MACA JE PRIŠLA OGROMNOM PITBULU! O ne, počela je da mu grize šapu! Njegova reakcija će vas iznenaditi (VIDEO)

Zamislite situaciju, opasni pas i mala mačka zajedno. Strašne slike vam prolaze kroz...
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
NE BACAJTE ŠTAPIĆE OD SLADOLEDA! Uz malo truda možete od njih napraviti originalnu stvar u kući! (VIDEO)

Ako štapić od sladoleda nije osvojio nagradu, većina vas će ga baciti u đubre, zar ne? Ipak, ti...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...