POMRAČENJE SUNCA! HOROSKOP ZA VIKEND: kako da izbegnete svađe tokom solarne eklipse

Šta nam donosi horoskop za vikend? Da li ste spremni za promene?

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Ovo je vrlo promenljiva nedelja jer brojne planete menjaju znak svog boravka. U četvrtak, 9. avgusta Mesec je u Raku i u trigonu s Neptunom, takođe u harmoničnom vodenom znaku, Ribama. U opoziciji je sa Plutonom u Jarcu: planetom transformacije u zemljanom znaku upućuje na fizičke promene u životu. Mesec i Neptun u opoziciji su s Marsom.

"Četvrtak je dan za sanjanje i manifestciju stvari koje želite", kaže astrolog Gregory Scott. To je i odličan dan za intuitivne i osetljive ljude da dođu u dodir sa svojim istinskim snovima, svojim višim ja te da postignu napredak u upoznavanju sebe. Zbog svega navedenog, četvrtak je i dobar dan za konsultovanje ili dolaženje do potrebnih informacija putem astrološke analize ili neke od ezoterijskih tehnika "jer je u četvrtak uveče veo najtanji".

U petak Mesec menja znak, pa rano ujutru ulazi u Lava. U tom znaku dolazi u konjunkciju sa Merkurom – koji voli da komunicira glasno i dramatično, ali ne toliko kao inače kada je u Lavu s obzirom na to da je sada retrogradan. Mesec je u trigonu sa Kironom u Ovnu i u kvadratu s Uranom u Biku i Jupiterom u Škorpiji. Petak obeležava raznolika energija: osećaćete se strastveno i odlučno u vezi sa bilo čim što radite i u čemu vidite svrhu.

PROČITAJTE JOŠ: NA NEBU JE OTVORENA LAVLJA KAPIJA: evo šta treba da uradite za sreću u budućnosti

Ali to nije dobar dan da utičete na druge ljude zbog toga što je povećana opasnost da će vas povrediti odbijajući vaša nastojanja, da će vas pogrešno shvatiti i/ili imati utisak da želite da ih kontrolišete, ili jednostavno neće biti zainteresovani ni za šta drugo osim za sebe i svoje ciljeve. Zato se radije usmerite na ono što možete postići u vezi s vlastitom životnom svrhom i strašću i povezivanjem sa svojim višim ja, savetuje britanski astrolog.

Subota je pod lupom zbog delomičnog solarnog pomračenja, takođe i mladog Meseca u Lavu, koji će biti supermesec i na severnom Mesečevom čvoru. To znači da povlačite energiju prema unutra, i to lavovsku energiju, a uticaj će se osećati narednih šest meseci, objašnjava G. Scott. Ovo pomračenje naglasak stavlja na naše vođe i ljude na pozicijama moći. Isti dan Merkur u Lavu u kvadratu je s Jupiterom u Škorpiji. "Dan je zanimljiv jer će vam dati dosta vizije, ali stavlja vas u položaj "ja protiv njih"." Budući da se privlači i upija lavovska energija, vaša ličnost postaje sve veća i veća i veća i veća...

Kliknite OVDE da pročitate kako je najbolje da provedete nedelju!

1 2 next

Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
NAJLAKŠE OVAKO: Za pola minuta oljuštite i isecite NAR! Otkrivamo vam TRIK (VIDEO)

Zbog vitamina koje sadrži u sebi i svih blagotvornih svojstava, nar se smatra izuzetno zdravim...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...