HOROSKOP PREDVIĐA KRAJ MRAČNE SUDBINE: saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi mlad Mesec u Biku

Čudesna energija mladog Meseca - evo kako se život menja za vaš znak Zodijaka!

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Mlad Mesec u Biku 15. maja 2018. nagoveštava novi svet. Iako je svaki mlad Mesec nosilac obilja, ovaj je poseban jer isti dan i Uran ulazi u znak Bika. Mlad Mesec predstavlja novi početak nakon mračnog životnog razdoblja. Sada je vreme za introspekciju i promenu životnih odluka...

Mlad Mesec u Biku daje nam vrlo stabilnu energiju koja će nam pomoći da maksimalno iskoristimo sve na čemu smo radili tokom godine. Posebno na poslovnom području. Uticaj ovog mladog Meseca traje do sledećeg, 13. juna, pa iskoristite to vreme za ostvarenje ciljeva.

Uran koji je 15. maja takođe ušao u Bika, planeta je novih mogućnosti i simbol slobode, zato će vam pomoći da pronađete nove perspektive.

PROČITAJTE JOŠ: HOROSKOP PRED REVOLUCIJOM! POSLE 83 GODINE, URAN ULAZI U ZNAK BIKA: proverite da li je rizičan i vaš datum rođenja!

Ovako će uticati na vas prema horoskopskom znaku:

Ovan

Sunce, Mesec, Merkur i Uran 15. maja će biti u znaku Bika, a to ima veliki uticaj na vaše novčano stanje. Čekaju vas novčani dobici koje ćete uspeti da ostvarite uz pomoć energije mladog Meseca. Postavite sebi ciljeve koje ste uvek odgađali jer je sada vreme da ih ostvarite.

Bik

Znak Bika će osećati ovaj uticaj jače od ostalih znakova. Rešite se svih negativnih stvari u svom životu – bilo da je reč o nezadovoljavajućem poslu, lošoj vezi ili nečem trećem. Uran u znaku Bika daće vam potrebnu energiju i snagu.

Blizanac

Ovo razdoblje doneće vam značajne promene na području duhovnosti, intuicije i podsvesnog. Mlad Mesec daće vam emocionalnu stabilnost, pa ćete s lakoćom donositi dobre odluke. Ipak, pripazite da velike odluke donesete pre punog Meseca 29. maja.

Rak

Mlad Mesec i Uran u znaku Bika nadahnuće vas na velike stvari. Neće uticati samo na vaš lični rast, već će značajno uticati i na odnose s bližnjima.

Lav

Sada je pravo vreme za promenu karijere o kojoj ste razmišljali. Energija mladog Meseca može da vas uznemiri, ali negativne emocije će s vremenom izbledeti. Ovo je ključno razdoblje za posao, zato ga iskoristite najbolje što možete.

Devica

Imaćete osećaj kao da se sve događa prebrzo, zbog čega ćete biti pomalo nesigurni. Ne brinite se i iskoristite prilike koje vam se pružaju. Promene koje vas čekaju biće pozitivne.

Kliknite OVDE da pročitate nastavak horoskopa!

1 2 next

Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...