RAZLEVUŠA OD TIKVICA I SIRA: predjelo ili doručak bez jaja (RECEPT)

RAZLEVUŠA OD TIKVICA I SIRA: predjelo ili doručak bez jaja (RECEPT) Foto: Shutterstock
  • Sastojci:
  • 2 srednje tikvice
  • 1 mala glavica luka
  • 150 gr brašna
  • 100 gr sira
  • 1,5 dcl mleka
  • 30 gr putera
  • so i biber
  • ulje

Priprema:

Oljuštite i narendajte tikvice. Ako su mnogo vodene, posolite malo i ocedite.

Narendajte i oljušten luk. Umešajte ostale sastojke i dodajte par kašika ulja.

Podmažite bogato tepsiju i sipajte testo.

Pecite na 200C stepeni oko 40 minuta.

Kad bude gotovo, izvadite iz rerne i vruće premažite puterom.

Izvor: Lepa&Srećna




Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt