SVINJSKE KRMENADLE PEČENE U RERNI: reš svinjetina u saftu (RECEPT)

Svinjske krmenadle mogu biti dosta suve ako ih pržite u tiganju - pečene u rerni, možete ih povremeno pokrivati aluminijumskom folijom kako bi ostale sočne a samo na kraju otkriti da dobiju reš koricu.

SVINJSKE KRMENADLE PEČENE U RERNI: reš svinjetina u saftu (RECEPT) Foto: Shutterstock
  • Sastojci:
  •  
  • 1 kg krmenadli
  • 3 kašike senfa
  • so i biljni začin
  • 2 kašičice origana
  • malo peršuna
  • oko 100 ml ulja
  • 1 kašičica aleve paprike

Priprema:

U ulje, dodati začine i senf. Meso staviti u ulje, zatim u frižider oko 20 minuta.

Meso poređati u pleh i preliti ostatkom ulja.

Preliti sa malo vode i peći na 200 C, oko 30 minuta, kasnije povećati malo da se zapeku.

Izvor: Recepti

RECEPTI ZA PRIPREMU MESA I RIBE




Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt