TRIK SA 3 MINI TORTE ZA USKRS ODUŠEVIĆE GOSTE I PORODICU: kako da dekorišete tri torte u obliku uskršnjeg jajeta (FOTO)

Napravite 3 torte različitih ukusa - po želji ukućana - a onda ih dekorišite na ovaj originalni način!

TRIK SA 3 MINI TORTE ZA USKRS ODUŠEVIĆE GOSTE I PORODICU: kako da dekorišete tri torte u obliku uskršnjeg jajeta (FOTO) Foto: Shutterstock

Pred Uskrs, domaćice prave posebne planove za jelovnik. Kad ukućani i gosti vole različite ukuse a naročito drugačije torte, domaćica obično može samo da ugodi jednima, a zanemari druge. Sa ovim trikom, svi će biti presrećni, piše Lepa & Srećna.

Popularni kuvar jednog čuvenog britanskog prodajnog lanca osmislio je način da pripremimo poslastice za praznik u različitim ukusima - najbolje je da izaberete jednu tamnu tortu, sa čokoladnim filom, jednu svetlu - možda baš ukrašenu šlagom i jednu u nekoj prelaznoj boji - na njegovoj slici je torta posuta  kakao prahom.

Što se tiče ukusa, sigurno je da će bar neko od ukućana uživati u čokoladnoj torti, drugi su više za lake, voćne torte a među belim tortama naročito su lepe pusla torte i one od kokosa. Naš izbor je veliki, pogledajte po sledećim linkovima:

Najbolje čokoladne torte

Najbolje voćne torte

Najlepše bele torte

Kad odaberete torte, prilagodite količinu sastojaka broju gostiju koje očekujete na prazničnom ručku i ispecite ih, a filujte na sledeći način:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alistair Birt (@alistairbirt) on
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt