3 VRSTE ZIMNICE KOJE MORA IMATI SVAKA SRPSKA KUĆA: obavezne na slavi, moraju da traju do proleća (3 RECEPTA)

Kiseli kupus, paprika, krastavac, šargarepa, karfiol... Zdravo i svima omiljeno povrće ovako spremljeno će vam trajati celu zimu a svi ih obožavaju kao prilog uz jelo!

3 VRSTE ZIMNICE KOJE MORA IMATI SVAKA SRPSKA KUĆA: obavezne na slavi, moraju da traju do proleća (3 RECEPTA) Foto: Shutterstock

Stigla je jesen a na pijacama se nudi mnoštvo povrća koje možete da iskoristite za spremanje zimnice, piše Lepa & Srećna. Tu su paprike, šargarepe, kupus, karfiol, krastavci... Ovom povrću niko ne može da odoli a mnogima je još ukusnije kad je spremljeno u vidu zimnice

Ukiseljeno povrće za zimnicu predstavlja važan izvor minerala i vitamina za zimu koja često oskudeva u svežim namirnicama! Ovako spremljeno povrće je bogato laktobacilima, enzimima i vitaminima, a dobro spremljenoj zimnici teško da išta može da parira posebno ako je pripremite da bude zdrava i ukusna!

Ukiseljavanje povrća je jedan od najstarijih metoda pravljenja zimnice a mi vam donosimo 3 recepta za najlepše zimnice koje svaka domaćinska kuća treba da ima!

Kliknite OVDE da pročitate 3 sjajna recepta za zimnice koje će svi obožavati!

Izvor: Lepa & Srećna
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt