KROMPIR U RERNI NA TURSKI NAČIN: pečeni krompir s jogurtom (RECEPT)

Pečeni krompir iz rerne dobija poseban ukus zahvaljujući mešavini jogurta i začina!

KROMPIR U RERNI NA TURSKI NAČIN: pečeni krompir s jogurtom (RECEPT) Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 4-5 većih krompira
  • 2 kašike ulja
  • 2 kašike gustog jogurta/grčki jogurt
  • 1 kašičice soli
  • 1/4 kašičice bibera ili ljute paprike
  • 1/2 kašičice mente
  • 1/2 kašičice timijana ili zaatara

Priprema:

Oljuštite krompir, isecite na kriške i prelijte jogurtom izmešanim sa začinima.

Pecite u plehu, na pek papiru, oko 40 minuta, na temperaturi od 200 stepeni.

IZVOR: Lepa&Srećna

 




Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt