KAKO DA UPOTREBITE PREOSTALA KUVANA JAJA: grčka uskršnja obrok-salata (RECEPT)

Uz pikantnu mešavinu svežeg povrća, kuvana jaja postaju pravi specijalitet!

KAKO DA UPOTREBITE PREOSTALA KUVANA JAJA: grčka uskršnja obrok-salata (RECEPT) Foto: Ivana Martić
  • Sastojci (za jednu osobu):
  • pola glavice zelene salate
  • 2 struka mladog crnog luka
  • 4 rotkvice
  • 2 kuvana jajeta
  • topla pečena tortilja ili tost hleb
  • so, biber, sirće, maslinovo ulje

Priprema: Za jednu obrok-salatu iseckati crni luk, nacepkati listove oprane zelene salate, iseckati rotkvice.

Posoliti, pobiberiti, dodati par kapi sirćeta i sve pomešati.

Izlomiti pečenu toplu tortilju ili tost hleb, iseckati dva kuvana jajeta, zaliti maslinovim uljem pa jos jednom promešati.

Napomena: najlepše je ako salatu začinite belim biberom!

Recept piše: Ivana Martić

Izvor: Lisa / Moj stan




Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt