Štedljivi recepti: gibanica od bajatog hleba

Malo izdatak, a bogati obrok! Odlična ideja za doručak, a još bolja za večeru...

Štedljivi recepti: gibanica od bajatog hleba Foto: Profimedia

Sastojci:

  • vekna bajatog hleba
  • 4 jajeta
  • struk praziluka
  • 3 čaše jogurta
  • mleven biber
  • sitan sir (količina po želji)
  • malo ulja

Priprema: Bajat hleb isecite na kriške, od kriški isecite kocke i poređajte u vatrostalnu posudu. Praziluk isecite na tanje kolutove, propržite ih na ulju da malo omekšaju, dodajte sir i sitan biber. Kocke hleba gusto poređajte u tepsiju, odozgo sipajte fil. Umutite jaja i dodajte jogurt, prelijte da hleb upije smesu. Pecite na 180 stepeni dok ne porumeni.

Recepte piše: Milja Lukić




bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt