ČUDESNA SUDBINA FARUKA IZ SERIJE ISTANBULSKA NEVESTA: ovo je istina o porodičnoj tragediji turskog glumca Ozdžana Deniza (FOTO)

Faruk iz serije "Istanbulska nevesta" doživeo je najveću sreću kada mu se rodio sin, ali se istovremeno bori sa porodičnom tragedijom!

ČUDESNA SUDBINA FARUKA IZ SERIJE ISTANBULSKA NEVESTA: ovo je istina o porodičnoj tragediji turskog glumca Ozdžana Deniza (FOTO) Foto: Youtube/printscreen

Da u životu najveća radost i najdublja tuga mogu da dođu gotovo istovremeno, ovih dana saznao je turski pevač i glumac Ozdžan Deniz (45), strastveni Faruk iz hit serije "Istanbulska nevesta”.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE DOGODILO SA LICEM LEPE SULTANIJE HUREM: turska glumica Merjem Uzerli posle plastične operacije ne liči na sebe (FOTO)

Ozdžan je, naime, u nedelju 29. aprila 2018. dobio svoje prvo dete, zdravog i snažnog sinčića. Ponosni tata je na društvenim mrežama odmah objavio fotografiju na kojoj ga sin čvrsto drži za prst.  I dok je on u sobi na drugom spratu bolnice uživao u prvim trenucima roditeljstva, na intenzivnu negu na četvrtom spratu smešten je njegov otac Sadik

Ozdžanov otac se već godinu dana bori s kancerom pluća i debelog creva, ali mu se poslednjih dana stanje pogoršalo pa je prebačen u bolnicu. Istu onu u kojoj se njegova dvadesetpetogodišnja snaha Fejza porađala.

Kliknite OVDE da pogledate sliku turskog glumca sa ocem!

Објава коју дели Özcan Deniz (@ozcandeniz) дана 29. Апр 2018. у 4:05 PDT
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt