Nataša Kovačević, prva košarkašica sa protezom u Evropi: Vredno treniran i spremna sam za nove koševe! (FOTO + VIDEO)

"Proteza je potpuno izolovana, kada obujem čarapu teško se primećuje. Znam da tako ne mogu da povredim rivalke, niti one mene mogu da povrede. Ne plašim se. A kako će da me čuvaju? Kad dam prve poene sasvim normalno, inače, im se ne piše dobro", priča košarkaška heroina Nataša Kovačević...

Foto: Marina Lopičić Foto: Marina Lopičić

Mlada košarkašica Nataša Kovačević tačno dve godine i dva meseca nakon saobraćajne nesreće u Mađarskoj objavila je da se vraća na teren i to kao igračica KKŽ Crvena zvezda!

Nekadašnja prvotimka Zvezde tako nastavlja bogatu karijeru, koju je započela još 2008. godine igrajući za crveno-bele, KK Partizan, Jagodinu 2001, Voždovac i mađarski Ðer.

Nataša ističe da je potpuno spremna za novi početak.

"Dugo sam se lomila, ali kada sam nedavno bila u Skoplju kod drugarice i košarkašice Branke Luković, shvatila sam da je to ono što želim.

VIŠE: Košarkaška heroina Nataša Kovačević ponovo na terenu: evo kako je pokazala da granice ne postoje!

Odavno vredno treniram i sada čekam da se završe formalnosti oko registracije i papira, da debitujem za Zvezdu, klub iz kojeg sam otišla u Đer", kaže Nataša.

Kovačevićeva ističe da nema nikakav strah. "Proteza je potpuno izlovana kada obujem čarapu teško se primećuje. Znam da tako ne mogu da povredim rivalke, niti one mene mogu da povrede. Ne plašim se. A kako će da me čuvaju? Kad dam prve poene sasvim normalno, inače, im se ne piše dobro."

Devojka koja je posle nesreće uz sebe privukla mnoge ljude, podatak da je baš iz Zvezde otišla u mađarski Đer gde je doživela nesreću, na to se samo osmehuje. "Tačno! Ako mene pitate između se ništa nije dogodilo. Sada krećem u novu avanturu spremna da se dokažem u onome što volim. Osećaj je izvanredan!"

Ona kaže da je igranje košarke neće sprečiti da nastavi rad u Fondaciji koja nosi njeno ime i završi obaveze na fakultetu. "Škola i Fondacija su deo mene i svakako da tu vrstu obaveze neću zapostaviti. I dok se nije desila nesreća slično sam funkcionisala, vraćam se tom načinu života, uzbuđena i nimalo uplašena", rekla je Nataša Kovačević.

Izvor: Kurir

Pogledajte galeriju slika


Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...
OPASNA I LJUTA LAVICA! Tek se okotila i ne da ocu ni da priviri mladuncima (VIDEO)

  Lavica Čoli se tek okotila i svaki pokušaj da mužjak Fili priđe mladuncima je...
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...