Devojka koja gleda Farmu 24 sata dnevno: Želim da prestanem, ali, ne mogu!

Prenosimo vam u celosti pismo devojke koja je, kako i sama kaže, u potpunosti zavisna od rijalitija. Možda je sve počelo naivno, ali evo šta se sada dešava...

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Počela sam da gledam Farmu iz radoznalosti.

Svi u mom okruženju su stalno pričali o tome. "Jao, jesi videla šta je Kristijan uradio Staniji? 

Maja ih je toliko pljuvala da sam ja prebacivala kanal", pitala me je drugarica, a ja sam je gledala belo. Nikada nisam gledala rijalitije, niti su me zanimali. 

Međutim, ovo je sada postalo kolektivno "ludilo". Gde god da se okrenem, svi prate Farmu. Svi pričaju o Tamari, Tijani, Vladi, Kristijanu, Maji.. Ne može čovek da se odbrani od napada raznih mediokriteta.

VIŠE: Iskrena ispovest žene koja se nervirala zbog svega (55): kako sam preživela dva infarkta

Tako sam ranije mislila. Ali, kada sam počela polako da ulazim u "priču", shvatila sam da imam konstatnu želju da vidim šta radi ekipa iz Lisovića. Počelo je tako što sam uključivala TV kad pijem prvu jutarnju kafu. Nekoliko puta sam propustila neke manje obaveze kako bih videla šta rade ukućani.

Nije mi bilo bitno da li se šetaju po dvorištu, maze, ljube, svađaju, polivaju, samo sam želela da znam kako kroje međuljudske odnose, iako sam svesna je da je većina tih odnosa izrežirana.

S obzirom da radim po podne, instalirala sam na telefonu aplikaciju preko koje mogu da pogledam šta rade farmeri u svakom trenutku. Drugarice su počele da se smeju i da se sprdaju sa mnom. Nisam shvatala ozbiljnost situacije.

U razgovorima sa drugim ljudima sam počela da koristim farmere kao likove koji su prisutni u mom životu. "Jao, tako bi i Stanija reagovala", rekla bih. Ili "Novica mora čovek da poradi malo na svojoj karijeri, glupo je da bude u senci svog brata", ili "Zorica ne voli devojke, jer ima sinove, sa njima može da se poistoveti". Ljudi su me čudno gledali i pitali se što se toliko upuštam u to.

Počelo je polako da preuzima kontrolu nad mojim životom. Pišem u srednjem licu, jer ne znam kako bih "to" imenovala. U autobusu čitam portale ne bih li videla da li sam slučajno nešto propustila. Na poslu gledam Farmu uživo da se slučajno nešto ne desi, a da ja to ne znam.

VIŠE: Dramatična ispovest ponižene žene: zašto sam živela sa nasilnikom (FOTO)

Kad sam kod kuće, program mi je konstantno na Farmi. Najgore od svega je što sam svesna da to ne valja i da su rijalitiji postali nešto od čega čovek veoma teško može da se odbrani. Čak su mi i prijatelji sa kojima sam raspravljala da li je Krunićka zaljubljena u Acu i da li su Tamara i Vlada bili zajedno pre Farme, rekli da preterujem i da bi trebalo malo da "o'ladim".

Želim da prestanem, ali, ne mogu. Osećam da sam navučena. Ne želim da me zanima šta su šaputali Kristijan i Stanija i da li je bilo seksa između Radeta i Gabrijele.

Moraću da potražim pomoć. Ipak, ima nade za mene. A, i za vas. Ne dajte se.

Autor: M. B.

Izvor: Kurir


Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...