Kako privući energiju novca

Osnovni cilj u životu je ljubav, a ne sticanje materijalnog bogatstva. Zato, ako novac za vas predstavlja sredstvo koje vam omogućava da u životu imate više ljubavi, to znači da ste na pravom putu

Kako privući energiju novca Foto: Profimedia

U vreme sveopšte materijalne krize sve je više ljudi koji prema novcu imaju kontroverzan ili čak i negativan stav. Istovremeno ga žele i smatraju ga neophodnim, ali s druge strane smatraju da novac kvari ljude.

U osnovi ovog uverenja veoma se često krije i razlog što mnogi nemaju onoliko novca koliko im je potrebno. Ono što ne shvataju jeste da je novac neutralan, a da samo od načina na koji ga koristimo zavisi da li će biti dobar ili loš. 

Naša sagovornica Margarita Milenković ovoj intrigantnoj temi posvetila je knjigu pod nazivom "Energija novca – Reiki izobilja".

Margarita je reiki master učitelj i već 13 godina podučava ljude širom Srbije ovoj izuzetnoj veštini. Jedan od seminara koje vodi u okviru udruženja Reiki Srbije posvećen je upravo energiji izobilja. 

Prema Margaritinim rečima, skloni smo ograničenjima raznih vrsta, pa tako odbijamo da prihvatimo da je izobilje u svim svojim oblicima naše prirodno stanje, i kao takvo svakome dostižno.

"Opšte je poznato da slično privlači slično, odnosno da privlačimo ono u šta verujemo. Ako verujemo da je novac dobar, ako ga poštujemo, ako imamo ideju kako i na šta ćemo ga koristiti, i ako su naši ciljevi u vezi sa korišćenjem novca plemeniti, imaćemo ga onoliko koliko nam je potrebno. Ako s druge strane verujemo da je novac „prljav“, da će nas veća količina novca promeniti nagore, onda ćemo ga jednostavno odbijati od sebe. Isto tako, ako verujemo da na svetu generalno nema dovoljno novca, to će postati naša lična realnost. U suštini to su sve predrasude, jer je činjenica da je u opticaju ogromna količina novca. Pitanje je zašto taj novac odlazi u nečije tuđe ruke, a ne u naše. Prema mom uverenju razlog leži u našim razmišljanjima i odnosu koji imamo prema novcu" objašnjava Margarita.

Pročitajte na sledećoj strani još saveta vezanih za privlačenje novca.
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt