10 TOKSIČNIH MISLI KOJE BLOKIRAJU LJUBAV: kako da pronađete pravu ljubav i zadržite je

Toksične misli mogu da blokiraju naše kapacitete za ljubav i zatovre put ka srećnoj ljubavi!

10 TOKSIČNIH MISLI KOJE BLOKIRAJU LJUBAV: kako da pronađete pravu ljubav i zadržite je
Korona virus NOVO!

Da li znate da postoje toksične misli koje blokraju vaš put ka srećnoj ljubavi? Ako ste dugo usamljeni i maštate o istinskoj ljubavi, vreme je da resetujete svoje misli i energiju, piše Lovesensa.

Evo koje misli vas sprečavaju da pronađete pravu ljubav:

1. Svi koji su bili dobri za mene sada su zauzeti.

Ova misao izgleda kao da želite krivicu za svoje ljubavne neuspehe da prebacite na druge. Ovakvim mislima pokazujete da ste već odustali od potrage za ljubavi i tako šaljete kosmosu negativne vibracije koje vas sputavaju da primetite šanse za ljubav.

Žene sa razvijenim egom često imaju odbojan stav prema potencijalnim partnerima. Ali, to se dešava zbog straha da ne budu povređene. Pokažite signale ljubavi, budite ljubazni i pružite šansu da vas upoznaju.

3. "Rane iz prošlosti me koče."

Pogrešna ljubavna iskustva ne treba da budu kočnica, već "odskočna daska". Sada ste bogatiji za novu lekciju i znaćete kako da izbegnete loše izbore i lakše prebrodite probleme. Ne vraćajte se unazad, već živite SADA i dozvolite nekome da vas voli.

4. "Želim da uvek budem u centru partnerove pažnje."

Koliko god bezazleno izgleda, ova misao je pogrešna. Ne očekujte da partner nema ništa drugo u životu osim vas. Vi niste njegov"odraz u ogledalu", već životni saputnik. Ako insistirate na konstantnoj pažnji i pokušavate da ga odvojite pod ostatka sveta, vaša ljubav će se brzo istrošiti.

5. "Osvetoljubivost je moćna lekcija u ljubavi."

Ako vas neko povredi, imate dva puta - da odete od njega ili mu oprostite. Svaka osveta i kažnjavanje u ljubavnim odnosima dovodi do većih problema i blokada. Ne dozvolite da bes "proguta" ljubav.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt