ŠTA OMILJENA FRIZURA GOVORI O VAMA: dužina i boja kose otkriva vaše tajne

Da li ste znali da, po pojedinim studijama, dužina vaše i boja ne definiše samo vaš omiljeni stil frizure, već karakteriše i vašu ličnost!

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Kratku kosu nose veoma hrabre žene, koje jako dobro znaju šta žele od života i od veze. One su spremne na apsolutno sve. Ne vole da slede većinu i originalne su u svakom segmentu života. Jako je teško precizirati šta od njih možete da očekujete pa ćemo reći samo da očekujete neočekivano.

PROČITAJTE VIŠE: KAKO NOSITE TAŠNU I ŠTA TO GOVORI O VAMA: govor tela otkriva vaš karakter

Dužinu kose do ramena biraju ženstvene, elegantne i sofisticirane osobe. Komunikativni ste, a vaša prirodna lepota očara svakog ko vas upozna. Volite izazove, na poslu ste uvek u potrazi za novim projektima, a privatno ste maher u sticanju novih prijatelja.

Dugačku kosu nose strplive ženstvene osobe, uvek oprezne u svemu što rade, ali  i veliki sanjari. Na ljubavnom planu, uvek težite ka dugim i stabilnim vezama, u kojima se dajete u potpunosti, ali ništa manje ne očekujete ni od svog partnera. Kada nešto želite, sve ćete uraditi da dospete do tog željenog cilja, a zahvaljujući svojoj istrajnosti, uglavnom ćete i uspevati u tome.

Ako ste plavuša 

Veoma ste duhoviti i omiljeni u svakom društvu. Izuzetno ste emotivni, i sitnica je dovoljna da vas dovede do ivice suza ali to vešto sakrivate i tu vašu crtu poznaju samo najbliži. Potpuno ste kul, ne robujete predrasudama i stereotipima. Najčešće veoma rano stupate u brak, ali se često i razvodite.

Ako ste riđokosa

Izuzetno specifična ličnost, što ni ne iznenađuje jer ste na svetu ionako među najmanjim procentom žena koje su rođene sa ovom bojom kose. Avanturističkog i borbenog duha, što na muškarce deluje poput magneta pa ne možete da se odbranite od udvarača. Veoma ste temperamentni, al i svojeglavi i ne pristajete na kompromise već se borite sve dok ne bude onako kako ste vi zamislili.

Ako ste brineta

Izuzetno ste otvoreni i predusretljivi, uvek na usluzi svima. Neverovatno inteligentni i pronicljivi, više volite da slušate svoj unutrašnji glas nego šta vam drugi pričaju. Dobar ste slušalac i krajnje pouzdani, a često probleme i potrebe drugih stavljate ispred sopstvenih.

Ako ste crnka

Pomalo tajanstveni, ne volite da vas ljudi čitaju kao otvorenu knjigu ali ste izuzetno intuitivni pa lako ”čitate ” druge. Puni ste samopouzdanja i izuzetno ambiciozni, bez veće muke ostvarujete sve što ste zamislili. Muškarci vas neverovatno poštuju, stalo im je do vašeg mišljenja i među njima imate puno iskrenih prijatelja.

Tekst: Žaklina Milenković

Izvor: Lepa i Srećna


Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
​Tajna modnog uspeha Megan Markl

Savršena odeća Megan Markl rezultat je jednostavnih pravila modnog izbora. Evo kako se razvijao...
MALA MACA JE PRIŠLA OGROMNOM PITBULU! O ne, počela je da mu grize šapu! Njegova reakcija će vas iznenaditi (VIDEO)

Zamislite situaciju, opasni pas i mala mačka zajedno. Strašne slike vam prolaze kroz...
PRESLATKO I POTPUNO NEVEROVATNO! Papagaj čuva i uspavljuje bebu! (VIDEO)

Roditelji su često na pravim mukama kada treba da uspavaju bebu. Posebno ako se budi noću i...
NE BACAJTE ŠTAPIĆE OD SLADOLEDA! Uz malo truda možete od njih napraviti originalnu stvar u kući! (VIDEO)

Ako štapić od sladoleda nije osvojio nagradu, većina vas će ga baciti u đubre, zar ne? Ipak, ti...
SVAKO BI SE MENJAO SA OVIM PRASETOM! Doneli mu bazen, pa sad sreći nema kraja! (VIDEO)

Svi znamo da se prasići rado valjaju po blatu, ali ko kaže da se ne bi još više obradovali...