10 MOĆNIH SAVETA ZA SAMOSTALNE ŽENE: kako sam postala snažna žena koja ostvaruje svoje želje

Kako da steknete samopuzdanje i da budete samostalna žena koja hrabro korača putem uspeha? Pročitajte 10 moćnih navika svake nezavisne i uspešne žene...

10 MOĆNIH SAVETA ZA SAMOSTALNE ŽENE: kako sam postala snažna žena koja ostvaruje svoje želje Foto: Shutterstock

Biti nezavisna žena, a u isto vreme i srećna, to je najvažniji poklon koji možete sebi da poklonite. Kada ne zavisite ni od koga, onda živite svoj život, pod uslovima i pravilima koje ste sami postavili, i ne obraćate previše pažnje na tuđa mišljenja i osuđivanja. Ne morate da čekate na ljude, ili da stavljate sebe na drugo mesto. Niste sigurni da li vas to opisuje? Evo kako to "loše" nezavisne žene rade.

1. Ona ide u restorane sama.

Nezavisna žena se ne stidi svoje samoće i ne obraća pažnju na to šta će drugi ljudi misliti o njenom načinu života koji je sama izabrala. Ona obožava da provodi vreme uživajući u svim čarima koje joj život pruža, a jedna od njih je i izlazak.

Samostalna žena odlazi sama u restoran, ne krije se ispod plašta srama, već slobodno uživa u svom obroku. Ona ne nosi knjigu kako bi stvarala iluziju čitanja jer se situacija kada sedite sami smatra neprijatnom, ona uživa u ukusnom obroku i čaši dobrog vina radujući se svakom užitku koji život nosi.

2. Ona je samouverena dovoljno da ode iz loše situacije.

Bilo da je to sastanak koji ne izgleda kako je planirala ili je u pitanju poslovna ponuda koja ne nudi dovoljno, ona zna kada treba da ode i započne novo poglavlje.

Samostalna žena ne krije svoje iskreno mišljenje, već otvoreno iznosi svaku pohvalu i kritiku. Ona ne želi da učestvuje u onome što joj ne prija i zbog toga se ne plaši da napusti loše poglavlje svog života i prepusti se izazoovima i novim podvizima.

PROČITAJTE JOŠ: Pomozite sebi: u trenucima prevelikog stresa postavite ovih 10 pitanja

3. Sama sebi kupuje cveće.

Kupovanje cveća samoj sebi dolazi kao simboličan gest, i nekad je divan način da se ulepša dan.

Ne možete ništa lepše sebi pokloniti osim divnog cveta koji će vam izmamiti osmeh na lice i oživeti vaš životni ili poslovni prostor.

4. Ona ne traži dečka, ona traži ravnopravnog partnera.

Ne mora da bude nečija devojka, ne treba joj ta titula. Potreban joj je partner koji će je podržavati i kome će ona biti oslonac.

Nezavisnoj ženi veoma je važno da njen partner bude i prijatelj, neko sa kim će moći da razgovara o svemu, da deli sa njim i srećne i tužne trenutke. Neko ko neće imati tajne i ko uvek može da pruži podršku i kome će ona moći da ulepša dan i pomogne u nevolji.

5. Uzima račun.

Naravno, plaćanje računa je uvek lep gest, ali ona želi da stavi do znanja da je samostalna.

Ona ne želi da njen partner kupuje skupe poklone, plaća večere ili je vodi na putovanja. Nezavisna žena ne dozvoljava da zavisi ni od koga i čuva svoju samostalnost kao najvažniju vrednost.

SAZNAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI KAKO DA STEKNETE SAMOPOUZDANJE POMOĆU NAVIKA SAMOSTALNE ŽENE!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt