Ako tražite ljubav svog života: ove 3 tajne će vam pomoći da upoznate srodnu dušu

3 tehnike koje otvaraju energetske puteve vašoj srodnoj duši mogu da pomognu da najzad sretnete ljubav svog života!

Ako tražite ljubav svog života: ove 3 tajne će vam pomoći da upoznate srodnu dušu Foto: Profimedia

"Ljudi misle da je srodna duša neko ko vam savršeno odgovara, i to je ono što svi žele. Ali prava istinita, srodna duša je ogledalo, osoba koja vam pokazuje sve ono što vas zadržava od napretka, osoba koja vam ukazuje da sami možete promeniti svoj život." - Elizabet Gilber

Da li čeznete za povezivanjem s posebnom osobom na dubok, ličan način, pun ljubavi? Da li želite da osetite svoje srce kako "skače" od sreće jer ste zaljubljeni?

Ponekad zapnemo u svojim zauzetim životima i zaboravimo kako je neverovatno biti zaljubljen i povezan s nekim na jako dubok intimni i duhovni način. Možda provodimo svoje vreme čeznući za neverovatnom ljubavi u svom životu, umesto da preduzimamo stvari kako bi pronašli, stvorili i privukli ljubav koju zaslužujemo.

Ako vidite da u vašem životu nema ljubavi koju biste hteli da imate i ako ste skoro zaboravili kako je to biti ludo i duboko zaljubljen, možda je vreme da svoje srce okrenete naopako i preuzmete veliki rizik da bi dobili najviše što možete iz svog života.

Ove tri tehnike za spuštanje zidova otvaraju energetski put kako bi vaša srodna duša ušla u vaš život. Istinita intimnost znači da više ništa ne skrivate. Otvorena ste knjiga, dopuštajući svima da vas čitaju, guraju i ispituju. Može biti zastrašujuće ako ste potpuno otvoreni i iskreni s ljudima, ali ćete videti da je zapravo jako osvežavajuće. Dajete drugima odobrenje da budu otvoreni u vezi svog života, na šta su možda čekali godinama da neko poput vas spusti štitove.

Tajna je nemati nikakve strahove za budućnost ili bilo koji ishod do kojeg može doći. Koristite svoju intuiciju ako se bojite i jednostavno se dajte slobodno i potpuno. Ovo će vam omogućiti da vratite vlast nad svojim srcem i spustite se putevima predivnog novog ljubavnog života.

1. Prva tajna: privlačenje.

Prva tajna za privlačenje apsolutnog ljubavnika ili srodne duše u vaš život je da potpuno prihvatite i volite sebe onakve kakvi jeste.

Voleti sebe, sa svim svojim manama, slabostima i nesigurnostima, vas pretvara u snažan manifestirajući magnet. Ulaženjem duboko i prihvatanjem sebe, shvatićete da je mnogo lakše za sve druge koji duže vreme provode s vama. Kada ste u redu sa svim svojim delovima, lako je otvoriti vrata intimnosti s bilo kim. Nije ni važno da li je to romantična ljubavna veza, jednostavno ćete osećati spajanje na dubokom nivou sa svima.

Svi zaslužujemo da osetimo slobodu i radost kada smo potpuno opušteni, i samo na taj način možemo istinski dopustiti da volimo. Nema nikakvog drugog načina nego istinska ranjivost da pronađemo ovu božansku intimnu vezu. To je ono najbliže što možemo osetiti kada smo potpuno živi.

Zamislite da je prva stvar koju radite svako jutro, to da se okupate u bazenu ljubavi prema sebi. Umesto da proveravate email ili pijete kafu, odvojite to vreme da vežbate prihvatanje, cenjenje drugih i odobravanje svih delova sebe koji vam se nisu svideli. Nemojte ustajati iz kreveta dok se stvarno ne osećate dobro u vezi svih svojih delova. Čak možete i napraviti popis svih stvari u vezi sebe koje ste osuđivali u prošlosti i vežbajte kako da ostaviti te delove.

Samo zamislite da je "ventil ljubavi" na sredini vaših grudi, spojen sa srcem, da se polako otvara i daje toplu, slatku ljubav svim onim delovima. Ostanite u kontinuiranom stanju prihvatanja svega što nađete u sebi, što duže možete.

Nemojte se udaljavati od vežbanja samoljubavi tokom celog dana. Koliko možete voleti svog partnera proporcionalno je s tim koliko bezuslovno možete voleti sebe. Videćete da je lakše upoznati i manifestovati srodnu dušu kada postanete duboko srodni sa sobom.

KAKO NAS DO LJUBAVI VODI TAJNA KONTAKTA OČIMA, PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt