16 muških tajni koje otkrivamo za vas

Da smo znali u dvadesetima ono što znamo u tridesetima bilo bi nam puno lakše. Donosimo vam 16 takvih saznanja koje će vas sugurno zabaviti, a možda i pomoći u nekoj situaciji...

16 muških tajni koje otkrivamo za vas Foto: Profimedia

Muško-ženski odnosi uprkos mnogim istraživanjima i iskustvima oduvek predstavljaju enigmu, ali ne samo za analitični ženski rod već i za znatno manje dramatične muškarce!

Dvadesete su godine koje obeležavaju počeci ‘ozbiljnih’ veza i izlazaka, životno razdoblje u kojem nemamo pojma što i kako napraviti.

I onda stignu tridesete, muž, žena, deca, posao i problemi, ali i iskustvo te nova saznanja o vezi, odnosu i izlascima. 

Da smo znali u dvadesetima ono što znamo u tridesetima bilo bi nam puno lakše.

Donosimo vam 16 takvih saznanja koje vam još uvek možda mogu pomoći.

Ko više prigovara partneru: žene ili muškarci

1. Ako niste sigurni sviđate li se muškarcu ili ne, to baš i nije dobar znak. Možda se to čini simpatično u romantičnim komedijama, ali u stvarnom životu ne nagoveštava obećavajući rezultat. Ne komplikujte život detaljima, jer istina će i onako doći sama od sebe.

2. Muškarci će vam se ponekad udvarati samo kako bi nahranili svoj ego. Tome se ne bi trebale previše čuditi jer to je i ženska specijalnost!

3. Više od svega muškarci vole akciju, zato ne budite naivne, učiniće sve kako bi do nje i došli.

4. Ako mislite da će vas pozvati da izađet,e ne šaljite mu SMS poruke, pričekajte da on napravi prvi korak. On jako dobro zna šta i kako treba...

5. Neverovatno je kako muškarci vole da pričaju o braku, ali naglasak stavljamo na priču. Dok se na vašoj ruci ne pojavi prsten, pravite se da ga ne čujete.

6. Ne pravite se važni s poklonima na početku veze. Za muškarce darežljivost znači očaj. Volite li da delite poklone šakom i kapom, kontrolišite se. Ne želite da ostavite utisak kako ste ludi za njim...

7. Muškarci ne razmišljaju kao žene. Ne verujte filmovima.

8. Ako mislite da će se vaš dečko uozbiljiti u roku od godinu dana, varate se. Muškarci sporo odrastaju.

9. I muškarac se može uvrediti.

Srpska statistika: naš prosečan muškarac pere sudove tri minuta dnevno

10. Posebni ste i jedinstveni, ali niste princeza, bez obzira na to šta vaš tata misli o vama.

11. Ako vas ne nazove, a biće puno, puno takvih, i to je u redu. Jednostavno ćete se rešiti momka kojima nije istinski stalo do vas kao osobe. Uštedećete sebi vreme.

12. Manje drame i ljubavni problemi u vašem životu, bolje je i zdravije za vas. Igrajte na sigurno i imaćete više vremena i energije za sebe, fakultet ili posao.

13. Neka vas odelo, kravata i dobar automobil ne zavaraju. I školovani muškarac, na dobrom radnom mestu može biti nasilan ili uvredljiv. 

14. Hemiju ne možete stvoriti. Volite li ga kao prijatelja i ništa više od toga, ne forsirajte nešto čega nema i pustite ga na miru.

15. Alkohol i momci - nikako! Alkohol šteti vašoj proceni.

16. Muškarce nikada nećete razumeti u potpunosti. Potrudite se radije razumeti sami sebe.

zadovoljna.hr
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt