Psihološki test: Da li ste skloni preljubi

Saznajte da li umete da odolite iskušenjima ili uzimate sve što vam život pruža!

 Rešenje:

1. Visina ograde koju ste zamislili pokazuje stepen vaše samokontrole i otpornosti u odnosu na iskušenja. Što je ograda viša, to je vaša odbrana jača. Oni koji su zamislili visoku tarabu koja ograđuje parcelu sa svih strana, imaju potpunu kontrolu nad sobom. Oni koji su zamislili plot do kolena, izloženi su velikom riziku da pokleknu i opeku se u ljubavnoj vatri.

Ako želite da bolje razumete svoja očekivanja od partnera, rešite OVAJ psihološki test.

2. Broj jagoda koje ste ukrali predstavlja broj osoba s kojima se možete zamisliti u ljubavnoj (ili strasnoj) vezi u bilo kom trenutku svog života. Ako ste pojeli samo jednu jagodu, imate velike šanse da u životu ostanete verni jednoj osobi. Oni koji su stigli do dvocifrenih brojeva trebalo bi da porazmisle i blagovremeno povuku ručnu kočnicu svog libida. Niko ne može da izdrži taj tempo na duže staze.

3. Izvinjenja i opravdanja koja ste uputili seljaku govore kako biste se branili kad bi vas uhvatili u preljubi. Šta ste rekli?

4. To kako ste opisali ovo iskustvo i ukus jagoda na kraju priče pokazuje kako vi zamišljate da biste se osećali posle ljubavne afere. „U stvari, i nisu bile baš tako ukusne kao što se u prvi mah činilo. Nije to ni bilo vredno tolikog napora" - jeste tačno u većini ljubavnih afera. Ne zaboravite to iskustvo i prepustite ga prošlosti.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt