Istinita ispovest Erike Endrjus: ovako zaista izgleda majčino telo nakon porođaja (FOTO)

Posle porođaja - 24 sata - "osećam se kao da sam trčala na čelu maratona", kaže hrabra mama Erika koja je sa svetom podelila svoju ničim ulepšanu, ali prelepu fotografiju nakon porođaja! Više od stotinu hiljada lajkova nisu iznenađenje...

Istinita ispovest Erike Endrjus: ovako zaista izgleda majčino telo nakon porođaja (FOTO) Foto: Instagram/PrintScreen
Korona virus NOVO!

Koliko je novopečenim mama teško da se suoče sa svojim novim telom nakon porođaja, svi znaju, ali retko ko o tome govori.

Jedna hrabra žena je rešila da tu istinu podeli sa svetom, izazvavši različite komentare.

Mama Erika Endrjus nije čekala dugo da sa svojom bebom napravi prvu fotografiju. Selfi je nastao samo 24 sata nakon porođaja. 

VIŠE: Fotografija koja leči strah porodilje: majka, beba i carski rez! (FOTO)

Neverovatan prizor prati posebna mamina poruka koja je pokrenula lavinu komentara.

"Ovako telo izgleda 24 sata posle porođaja. Beba u marami. Koža do kože. Pelene za odrasle. I ružičasti sjaj. Osećam se kao da sam vodila maraton, a moje srce je širom otvoreno nakon jučerašnjeg putovanja. Porođaj je za nas kao za zemlju zemljotres, i ja i dalje osećam posledice tog potresa", poručila je Erika. 

A photo posted by Erica (@laughing.moon) on Jan 9, 2016 at 3:57pm PST

Fotografiju je poslala poslala Sakuri Blum, koja se bavi proizvodnjom marama za bebe, a potom je ona osvanula na Fejsbuku.

 Kako je ova mama dodala, rođenje bebe ne menja mamu samo fizički, već i emotivno. Posle dolaska bebe majke se nalaze između sreće, zahvalnosti, melanholije i tuge.

 "Pre 23 sata u meni je bio još jedan život,  a pre 24 sata taj život je prošao kroz mene, kroz moje  ruke koje su ga toliko čekale. Praznina u mom stomaku donosi tešak osećaj, sudar sa relanošću, ali evo malog života koji plače, i koji želi da bude na mojim grudima, i ja se opet osećam celom", istakla je.

VIŠE: Trudnice, beba vam poručuje: Volim te mama i jedva čekam da te upoznam! (FOTO+VIDEO)

 Post je završila rečima kojima ga je i započela:

 "Ovako telo izgleda 24 sata posle porođaja. Beba u marami. Koža do ko kože. Pelene za odrasle. I ružičasti sjaj."

Post mame Erike Endrjus je dobio 78 hiljada lajkova i podeljen je 19 hiljada puta. Mnogi su joj zahvalni jer je podelila dragoceno iskustvo.

 "Ja nikad nisam bila ovoliko hrabra", "Da govorim o sebi i da pokažem svoje postporođajno telo? Nikad. Osećala bih se glupo zbog toga, ali kad vidim tebe, shvatim koliko lepo izgledaš", glase neki komentari. 

Izvor: Blic

 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Artikal Instagram za ceo sajt