FENG ŠUI U BAŠTI ZA BOLJI PROTOK ENERGIJE: ovi elementi pretvoriće vaše dvorište u vrt blagostanja i pozitivnih osećanja

U proleće je pravo vreme da počnete sa sređivanjem vaše bašte i ako želite mesto gde možete da se opustite i okupite svoje najbliže, predlažemo da sledite ove feng šui savete!

Baklje

Lampe i druga rasvetna tela će doneti romansu u vrt i određenu mistiku. Prema specijalistima za feng šui, baklje bi trebalo upaliti u svakom kutku vašeg vrta. Ako postoje određene odvojene oblasti u vrtu, dobro je da svuda zapalite po jednu baklju. Možete se igrati sa nivoom osvetljenja i bojama.

Figurice

Kada postavite lampione i baklje, fontanu i "muzička zvona", za više udobnosti i harmonije potrebno je da dodate figure različitih životinja, cveća, patuljaka, anđela i vila – izabeite prema svojoj želji. Figurica koja kod vas izaziva pozitivne emocije je najbolj izbor. Ove figure predstavljaju čuvare vašeg vrta i doma.

Hranilice za ptice

Ptice su prema feng šuiju glasnici boga, one su sreća, harmonija i radost. Držite hranilice za ptice na drveću u vrtu i uživajte u cvrkutu ptica tokom cele godine. Na kraju krajeva, bez ptica, teško je zamisliti bilo kakav vrt.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO SREDITI VRT ILI TERASU: 6 grešaka koje mogu da upropaste i najlepše dvorište

Kliknite OVDE da pročitate koje još feng šui elemente treba da imate u vašoj bašti!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta