Savršen plan za kuhinju na terasi - roštilj i ognjište

Na ovakvoj terasi sigurno ćete uživati! Predivno uređenje i kompletna kuhinja....

Savršen plan za kuhinju na terasi - roštilj i ognjište Foto: Promo / Environmental Designs
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Tokom prolećnih i letnjih meseci u vrtu uvek treba nešto raditi, ali nije na odmet napraviti i neko mesto gde ćemo moći u toku leta da uživamo i relaksiramo se.

Ovaj savršeni plan za kuhinju na terasi, definitivno će atraktivno izgledati u bilo kom vrtu i što je najbolje, biće vam sigurno od velike koristi tokom toplih dana.

Letnja kuhinja urađena je od prirodnog kamena u braonkastim i krem tonovima koji se savšeno uklapaju u celokupni spoljašnji prostor terase i dvorišta.

VIŠE: Detalji najlepših dvorišta: dekorativno ognjište u vrtu

Uživanje u suncu i prijatno druženje na terasi s porodicom i prijateljima, osim ležaljke ili garniture dopuniće i funkcionalna letnja kuhinja sa baštenskim roštiljem.

Uz dobro društvo i osvežavajuće piće u ruci, u udobnosti sopstvene terase moći ćete da uživate u ukusnim ribljim i mesnim specijalitetima, pod vedrim, sunčanim nebom ili uz toplinu vatre i pogled na zvezdano nebo kada padne mrak.

VIŠE: Zanimljiva dvorišta: čarobni vrt sa belim detaljima

Ispiraciju smo dobili od kompanije "Environmental Designs", koja je poznata po neobičnim rešenjima pejzažne arhitekture, a više fotografija pogledajte u našoj galeriji, koji će vam sigurno pružiti dovoljno inspiracije za uređenje vaše terase i dvorišta...

Izvor: Lisa / Moja lepa bašta
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta