Ultramoderna bašta sa mini bazenom

Ovo je pejzažni predlog kojem niko neće odoleti! Jednostavna staza, prelepa veranda, mini bazen za koji nisu neophodni hektari slobodnog prostora... zaljubićete se na prvi pogled.

Ultramoderna bašta sa mini bazenom Foto: Profimedia
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Šta bismo sve mogli da poželimo u jednoj bašti? Udobni kutak u kojem možemo da se opustimo s gostima? Prijatan bazen u kojem možemo da se osvežimo? Zanimljiv detalj kraj kojeg ćemo uživati da serviramo kafu?

Sve to i još mnogo toga što ne možemo čak ni da nabrojimo u prvi čas, naći ćete u prelepom vrtu s kojim se australijski dizajner Džejson Hodžis predstavio na Kraljevskoj izložbi cveća u Čelziju 2012. godine. 

Toliko jednostavnih, a modernih principa ugrađeni su u ovo pejzažno rešenje da ćete ostati bez daha kako moćno oni deluju uz probrane detalje! Stubovi verande koje mi u našim baštama tako često ostavljamo nedovršene ovde su obloženi horizontalno postavljenim letvicama, a kutak u uglu pažljivo je odvojen visokim biljkama i u njemu postavljen dvorišni tuš! Pogledajte fantastične detalje u galeriji slika i svakako nam javite kako vam se dopao ovaj vrt...
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta