VAŠE BAŠTE: čarobna i šarenolika bašta naše čitateljke Danijele Vulović iz Požege (FOTO)

Kada se leto useli u vaše bašte, potrebno je puno truda i kreativnih ideja kako bi stvorili savršeno dvorište, a u tome je uspela naša čitateljka Danijela Vulović!

VAŠE BAŠTE: čarobna i šarenolika bašta naše čitateljke Danijele Vulović iz Požege (FOTO) Foto: Danijelu Vulović

Ljubav prema cveću i želja da kreiramo lični raj vodi svakog baštovana, pa tako i našu marljivu čitateljku Danijelu Vulović iz Rasne kod Požege, piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠE LETNJE CVEĆE ZA DVORIŠTE: zašto ispred svake kuće treba da cvetaju MUŠKATLE (FOTO)

"Vreme prolazi, ljudi se menjaju. Možda i meni neke stvari više nisu interesantne ali ljubav prema cveću ne prolazi," ističe vredna Danijela koja pored brojnih obaveza uživa da slobodno vreme provede u negovanju cveća.

"Moje dvorište je moje carstvo, moj mir i odmor. Rasprostranjeno je na površini od 8 ari, a još od 2002. godine kada sam došla u Požegu napravila sam hiljadu crteža, skica, čak sam crteže i bojila kako bih bila sigurna da će biti onako kako sam zamislila," objašnjava Danijela.

Danijelino dvorište je pravo zeleno carstvo kroz koje se probijaju cvetovi raznih boja stvarajući  letnju čaroliju. Petunije i kadifice su vladarke u ovoj zanosnoj bašti, ali Danijela je odlučila da iskoristi lepe dane i sobne biljke poput fikusa i drveta života časti najlepšim zracima sunca, a oni će joj vratiti neizmernom lepotom.

"Koliko god da sam umorna, moje dvorište i cveće daje mi snagu. Naravno ne bih sve to mogla sama, bez pomoć muža Borivoja i sina Vladana." 

Predivne kućice, panjeve, lampione i druge ukrase u Danijelinoj bašti pogledajte na sledečoj strani!
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta