Vaše bašte: nezaboravna dekoracija i čarobno cveće u vrtu Angelike Dabetić iz Vrbasa (FOTO)

Bašta naše čitateljke Angelike Dabetić oduševila nas je na početku cvetne sezone 2017. godine! Pogledajte koje cvetne vrste i jedinstvena dekoracija vladaju u bašti ove vredne baštovanke...

Vaše bašte: nezaboravna dekoracija i čarobno cveće u vrtu Angelike Dabetić iz Vrbasa (FOTO) Foto: Angelika Dabetić
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Bašta naše čitateljke Angelike Dabetić iz Vrbasa iznenadlia nas je jedinstvenom dekoracijom i raznovrsnim biljnim vrstama, a ono što posebno daje čaroliju ovoj bašti jeste to što je marljiva baštovanka Angelika improvizovala i reciklirala kako bi stvorila svoje cvetno carstvo, piše Lepa & srećna.

Ukoliko i vi želite da pokažete svoju baštu i da podelite svoje ideje, dekoraciju i trud sa drugim baštovanima , pošaljite nam, fotografije bašte i kratku priču o njenom stvaranju u inboks Fejsbuk stranice Moja lepa bašta, a mi ćemo je vrlo rado objaviti!

Baštovanka Angelika Dabetić je po struci medicionar, ali ljubav prema cveću učinila je da baštovanstvo postane njen hobi. Angelika ističe da je čar u stvaranju bašte iz malih grančica koje sami negujete, a ne iz negovanja gotovih biljaka.

PROČITAJTE JOŠ: Vaše bašte: hobi baštovanka Svetlana Vasić neguje carstvo prelepih begonija (FOTO)

"Prednji deo dvorišta je otprilike 5 ari gde je smešten letnjikovac ,kojeg je obrasla divlja loza viseći sa strane. Skoro svake druge nedelje sečem nove izdanke koji vise oko letnjikovca kao zavesa preko leta," ističe Angelika.

Oko letnjikovca se nalazi baštica u kojoj dominiraju ruzmarin, muškatle, lavanda, ukrasna trava, čuvarkuća i druge predivne vrste. Ono što je posebno jeste što su neke biljke umesto u žardinjere posađene u ukrašenim automobilskim gumama, korpicama, pa čak i u panju. Kroz Angelikinu baštu vodi vas krivudava staza.

KOJE CVEĆE I DEKORACIJU JOŠ MOŽETE DA VIDITE U BAŠTI ANĐELIKE DABETIĆ IZ VRBASA? POGLEDAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta