NAJLEPŠI BUKET CVEĆA ZA NAJLEPŠI DAN: 15 vrsta bidermajera za vaše venčanje

"Balerina", "lepeza", "fišek-buket", kaskadni buket, loptasti ili kružni - odaberite najlepši bidermajer prema svom karakteru.

ostale slike u galeriji
Podseća na torbice koje mlade često nose na dan svog venčanja. Nećete imati osećaj da nosite buket, jer je vrlo praktičan.

8. Kompozitni buket

Ova vrsta buketa se sastoji od latica cveća koje su pričvršćene na žicu i uklopljene u jedan veliki cvet.

VIŠE: Saveti iskusnih cvećarki: naučite da napravite savršen buket u samo 3 koraka (VIDEO)

Ovo je vrlo zanimljiv i originalan buket, ali zahteva puno vremena za njegovu izradu, tako da spada u one skuplje. Ostavlja neobičan utisak, jer možete osmisliti oblik i veličinu cveta po vašo želji.

Originalan buket za sve mlade koje pridaju pažnje ovakvim nesvakidašnjim detaljima.

9. Lepeza buket

Još jedan neobičan buket čiji oblik podseća na lepezu. Cveće je poređano jedno do drugog u polukružnom obliku i sa donje strane obloženo postoljem od pruća, pletene trske ili sličnog materijala, tako da cveće viri iz njega. Možete odabrati neko egzotično cveće, koje će odlično izgledati u ovoj neobičnoj strukturi.

10. Fišek buket

Sličan klasičnom buketu od kojeg se razlikuje po dršci koja je oblikovana tako da formira fišek. Taj detalj mu daje posebnu draž i utiče da ceo buket izgleda mnogo bogatije i privlačnije. 

12. Neobavezan buket

Buket koji je tipičan za cveće sa dugačkim drškama, jednostavnog izgleda. Ovaj buket se sastoji od cvetova koji su povezani ukrasnom trakom ili mašnom.

VIŠE: Veličanstveni buket: kako je Kemiš iznenadio Zoricu Brunclik za godišnjicu braka (FOTO)

Vrlo je jedinstven, jer je neobavezan i elegantan u isto vreme. Najčešće se može upotrebiti cveće poput lala, kala, ruža i sličnog cveća.

13. Mali buket

Ovaj buket je vrlo mali, ali vrlo simpatičan. Obično se sastoji od jednog cveta i eventualno malo zelenila.

Zanimljiv je i praktičan zbog svoje veličine, a i odličan izbor za mlade sa manjim budžetom. Postignite neobičan efekat noseći samo jedan cvet u rukama.

14. Aranžman u korpici

Ovaj aranžman je idealna zamena za klasičan buket. Retko se javlja kao izbor jedne mlade. Korpica može biti različitog oblika i boje, a cveće uklopite sa vašim potrebama. Za ovu ikebanu možete upotrebiti svakakve ukrase i zanimljive dodatke.

15. Ostali nesvakidašnji buketi za vaše venčanje

Ove zanimljive opcije takođe mogu biti vaš izbor, jer su ovi buketi intigantni. Bidermajer ne mora biti uvek klasičan i u trendu. Budite smele.

Postoje verovanja da bi trebalo da se odabere jedan cvet iz bidermajera i okači mladoženji na rever. Cvet za rever treba da prati osnovnu cvetnu liniju venčanja, a opet da nedvosmisleno oslikava prirodu mladoženje.

Izvor: Korakdovencanja.rs

UKOLIKO OVAJ TEKST ČITATE PREKO SVOJIH MOBILNIH TELEFONA, FOTOGRAFIJE BIDERMAJERA MOŽETE POGLEDATI U NAŠOJ FOTO - GALERIJI!

 slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta