Letnji raj naše čitateljke koji je osvojio 3000 lajkova: 4 prelepa rešenja za terasu (FOTO)

Naša čitateljka Inka Fra podelila je s nama fotografije svoje terase i to u četiri različita rešenja. O tome koliko prelepo izgleda njena terasa bez obzira na to za koju se varijantu opredeli, svedoči i skoro 3000 lajkova na Fejsbuk stranici "Moj stan"!

Letnji raj naše čitateljke koji je osvojio 3000 lajkova: 4 prelepa rešenja za terasu (FOTO) Foto: Facebook / Inka Fra
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Osnovnu postavku terase čine veliki beli komadi nameštaja - klupa za sedenje, stolice, sto, komoda i mnogo cveća!  

Ali posebnu draž daju detalji koje Inka često menja. Jastuci, slike, čajnici, knjige, ukrasne flašice... sigurno su doprineli toplini i lepoti ove terase! 

PROČITAJTE JOŠ: Saveti naše čitateljke za prazničnu dekoraciju doma: neobičan ukrasni sat za porodične praznike (URADI SAM)

U jednoj varijanti se opredelila za šarene jastučiće i prekrivače, u drugoj varijanti dominiraju crveni detalji, a u trećoj i četvrtoj malo nežnije i romantičnije boje - roze i krem... 

Ono što sigurno oplemenjuje ovu terasu je cveće! Orhideje  - roze, ciklama, bele, lozice, lepi Jova... Za ovaj pravi mali cvetni raj  potrudili su se i Inka, ali i njen suprug:

"Skoro sve je naših ruku djelo ili je djelomično promjenjeno", napisala je u komentaru... Takođe, naši ostali čitaoci bili su oduševljeni: "najdivnija terasa", "užitak u svakom pogledu",   "svaka kombinacija je prelepa" su neki od brojnih komentara.

Tekst: M. M.

Izvor: Lisa / Moj stan

DETALJE SVA TRI ENTERIJERSKA REŠENJA OVE TERASE POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta