Zeleni doživljaj u srcu Beograda

Kreiran kao nesvakidašnji urbani vikend vrt, park Manjež će biti zelena pozornica Beogradskog festivala cveća od 21. do 23. septembra 2012. godine.

Zeleni doživljaj u srcu Beograda Foto: Promo

Ako niste skoro prošetali jednom od najlepših zelenih oaza, u srcu Beograda, odlična je prilika da to uradite baš od 21. do 23. septembra 2012. godine kada će treći put biti održan Beogradski festival cveća u Parku Manjež. Kreiran kao nesvakidašnji urbani vikend vrt Manjež će postati i zelena pozornica raznovrsnog multimedijalnog sadržaja – a sve u ime kvalitetnijeg života u skladu sa prirodom.

Veliki broj učesnika čiji je rad inspirisan prirodom, cvećem i savremenim konceptima eko-urbanog dizajna pretstaviće svoje projekte i inicijative kroz sedam zona osVRT, VRT VRTova, VRTeska, VRToglavica, VRTlog, izVRTanje i VRTić.

Pored edukativnog karaktera manifestacije u domenu ekologije, pejzažne arhitekture, hortikulture, organske proizvodnje i urbanizma, Festival nudi kvalitetnu zabavu ljubiteljima muzičkih i vizuelnih umetnosti, rekreacije, ali i uživanje u najrazličitijim aromama, od kafe do začinskog bilja. I, naravno, nezaobilazni radioničarski i zabavni program za najmlađe. 

 
bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta