FOTO-REPORTAŽA: Kraljevska izložba cveća Čelsi 2017 (NAJLEPŠI BAŠTENSKI DETALJI)

Kraljevska izložba cveća u Čelziju se održava tradicionalno svake godine u proleće. Ove godine ljubitelji lepih bašti okupljali su se od 23. do 27. maja!

FOTO-REPORTAŽA: Kraljevska izložba cveća Čelsi 2017 (NAJLEPŠI BAŠTENSKI DETALJI) Foto: Instagram

Mašta nema granice i s biljama se može uraditi šta god poželite, piše Lepa i Srećna.

Upravo to su dokazali i baštovani koji su se okupili na tradicionalno najvećoj cvetnoj smotri u Velikoj Britaniji - Kraljevskoj izložbi cveća u Čelsiju koja je završena 27. maja 2017. godine.

Pored pobedničkih vrtova, posetioci su videli mnoštvo neverovatnih instalacija i neobičnih aranžmana koji su oduzimali dah. Cvećari i dizajneri vrtova još jednom su se pokazali kao pravi majstori baštovanstva!

PROČITAJTE JOŠ: NAJVEĆI SAJAM CVEĆA U LONDONU: Najlepše ovogodišnje bašte i trendovi koje ćemo voleti i posle 2017. godine!

U galeriji slika možete videti kako je izgledala cvetno dekorisana hrana, neobične lavove i medvede, bajkovit prizor kao iz Alise u zamlji čuda, cirkusku scenu i jednog vrlo srećnog psa. Pogledajte slike...

PROČITAJTE JOŠ: ODRŽAVA SE POSLEDNJA PROLEĆNA IZLOŽBA CVEĆA: Ugrabite priliku, skoknite do parka Manjež i uživajte u cveću!

Tekst: M. I.

Izvor: Lepa&Srećna

 

KLIKNITE OVDE DA LISTATE GALERIJU!

A post shared by The RHS (@the_rhs) on May 22, 2017 at 10:31am PDT

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta