(VIDEO) U novembarskom broju časopisa Moja lepa bašta otkrijte: ko ima najlepšu baštu u Srbiji u 2016. godini

Ko ima najlepšu baštu u Srbiji u 2016. godini?

Odgovor na ovo pitanje krije se u  novembarskom broju časopisa Moja lepa bašta!

 Pored odgovora na ovo pitanje koji željno iščekuju svi baštovani, pronaći ćete i mnoštvo ideja kako da ukrasite balkon i terasu erikom i vresom – cvetnicama koje su najlepše kada sve ostale nestanu sa scene.  Aktuelno izdanje donosi čarobne ideje kako da uredite leje sa biljkama u boji bakra i zlata. Novi broj donosi savete kako da pametno iskoristite opalo lišće, kako da negujete saksijske biljke, koje su mere nege u voćnjaku, koliko su važne roletne za energetsku ekonomičnost rolećne lukovice, I još mnogo toga.

Kako oblikovati krošnje drveća? Formirajte zelene svodove i atraktivne lepezaste drvorede! Platane, lipe, grabove i drugo drveće možete orezati tako da vam zaklanjaju vrt od pogleda sa ulice, a istovremeno formiraju lepe aleje 

Kamene sofe - svejedno da li su obične ili nobl, hrapave ili brušene – klupe od kamena su ručno rađeni unikati koji traju vekovima

Jesen je vreme sadnje lukovica i gomolja koji će nići i procvetati pri kraju zime i u rano proleće. Kada lišće požuti i počne da opada, prionite na  posao i posadite vesnike proleća. Uz naše savete, znaćete sve o sadnji ovih biljčica, koje će vam ulepšati početak baštenske sezone.

Pogledajte i koja fotografija je izabrana za FOTO meseca novembra! Kandidati su u video klipu... 

Izabrali smo finaliste konkursa Biramo najlepšu baštu u Srbiji 2016! Prošetali smo Srbijom i upoznali te predivne ravničarske, brdovite, gradske, romantične lepotice koje će ove godine učestvovati u izboru za najlepšu baštu 2016. Pogledajte ovogodišnje bašte-finalistkinje! 
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta