"Hitna pomoć" magazina "Moja lepa bašta" na 6. Beogradskom festivalu cveća (FOTO)

Svi ljubitelji cveća kojima je bila potrebna pomoć prošlog vikenda 26 i 27. septembra 2015. godine imali su priliku da je pronađu u Hitnoj cvetnoj pomoći na Beogradskom festivalu cveća...

"Hitna pomoć" magazina "Moja lepa bašta" na 6. Beogradskom festivalu cveća  (FOTO) Foto: PROMO AMG, Fejsbuk
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Ljubitelji cveća kojima je bila potrebna pomoć imali su priliku da je pronađu u Hitnoj cvetnoj pomoći 26 i 27. septembra 2015. godine na Beogradskom festivalu cveća! 

Stručne saradnice Moje lepe bašte, najvećeg evropskog magazina o hortikulturi, dipl. pejz. arh. Slađana Milosavljević i dipl. pejz. arh. Dragana Tucović Baranac, u “ambulanti” koja je bila smeštana u nesvakidašnjem ambijentu parka Manjež, savetovale su verne čitaoce magazina i ostale posetioce festivala kako da neguju i sade biljke, planiraju uređenje okućnice i reše mnoge druge nedoumice.  

Program Beogradskog festvala cveća Šesto čulo bio je u znaku buđenja svih čula! U okviru raznovrsnih programa i materijala koji je predstavilo više od 60 izlagača i učesnika, publika je mogla da uživa u raznoraznim mirisima, ukusima, bojama i oblicima, ali I da aktivno učestvuje kreirajući autrentičan urbani doživljaj.

Jedna od najzapaženijih cvetnih instalacija na 6. BFCu delo je učenika Poljoprivredne škole iz Beograda. Uskoro stižu ostale slike! #beogradskifestivalcveca #bfc

Posted by Beogradski Festival Cveća on Monday, 28 September 2015

Kako je sve izgledalo možete videti i u našoj FOTO-GALERIJI!

Izvor: Lisa / Moja lepa bašta
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta