Izložba cveća u srcu grada: 6. Beogradski festival cveća

Brojna iznenađenja i inovacije u svetu baštovanstva, cvećarstva, pejzažne arhitekture, urbane ekologije - sve su to razlozi da posetite šesti Beogradski festival cveća...

Izložba cveća u srcu grada: 6. Beogradski festival cveća Foto: Promo

Beogradski festival cveća i ove godine će biti u parku „Manjež“, 26 i 27. septembar 2015. godine.

Raznovrstan sadržaj Festivala okupiće populaciju svih generacija, akcentovati primenjenu pejzažnu arhitekturu i dizajn eksterijera, urbanu ekologiju, prikazati domaće i svetske trendove i inovacije, promovisati umetnost u javnom prostoru i pokrenuti nove inicijative koje povezuju grad sa prirodom i kreativnošću življenja.

Celodnevni nastupi vrsnih muzičkih izvođača koji će pratiti dvodnevni doživljaj u parku „Manjež“, jeste još jedan razlog da vreme provedete, u srcu grada, na multimedijalnoj manifestaciji koja će pokrenuti sva čula.

U tom duhu otpočeće ovogodišnje izdanje Festivala uz šestočasovni muzički program tokom oba dana vikenda, koji će otvoriti Katarina Jovanović, poznata operska umetnica i jedan od naših najlepših soprana, Hendlovom arijom posvećenom drvetu.

Ovog vikenda u Manježu publiku će još dočakati kreativne radionice, degustacije mirisno-ukusne degustacije, joga i avantura u parku, izložbe, performansi i još mnoga iznenađenja.

BFC su podržali Sekretarijat za kulturu i Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima Grada Beograda. Radno vreme festivala je od 10 do 19 časova, a BFC je kao i uvek otvoren i besplatan za sve građane. Program BFCa možete preuzeti na adresi www.bfc.rs i FB stanici uoči i tokom Festivala.
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram Moja lepa bašta