Nemanja Kiso: multifunkcionalna sofa sa dizajnerskim potpisom

Potraga za inovativnim rešenjima kao putešestvije kroz istraživanje odnosa materijala, forme i namene, pokretač je za mladog dizajnera Nemanju Kisa...

Nemanja Kiso: multifunkcionalna sofa sa dizajnerskim potpisom Foto: Promo / Nemanja Kiso
Prelistajte galeriju   »
ostale slike u galeriji

Mladi dizajner Nemanja Kiso bavi se projektovanjem enterijera više od 10 godina. Pošto je stekao diplomu Fakulteta primenjenih umetnosti, počeo je samostalnu delatnost u toj oblasti, u okviru koje je projektovao nekoliko privatnih stanova i dizajnirao veliki broj modela komadnog nameštaja.

U njegovo profesionalno iskustvo spada i edukativni rad: godinu dana predavao je predmet Enterijer javnih objekata na jednom privatnom beogradskom fakultetu.

Nemanja Kiso se najviše bavi inovacijama jer mu one daju neophodnu motivaciju za rad. A to, kako objašnjava, ljudi kod nas i u svetu umeju da vide i da cene!

Multifunkcionalna sofa koju je Nemanja dizajnirao prvi put je napravljena u Srbiji od najkvalitetnijeg sunđera (gustina 35) i sa završnim slojem od memo pene, koja je neverovatno udobna pri sedenju i ležanju jer se sama vraća u prvobitni položaj. Izrađena je od kože, prevrnute kože i mikrofibera, a boje i dimenzije variraju po želji korisnika. Izložena je u beorgadskom salonu „Koncept 45.0” u ulici Kralja Petra 45.

Klub-stočić je izrađen od medijapana visokog sjaja. Kao i višenamenska sofa, može se koristiti u objektima poput luksuznih kuća, hotela, ordinacija, u tržnim centrima, u firmama i čekaonicama, kao i u kafićima i klubovima, na jahtama...

U galeriji pogledajte radove mladog dizajnera Nemanje Kisa.
slike u galeriji

Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan