Minimalistički stil

Svakog dana trpimo veliki stres i jedino mesto na kojem možemo da se potpuno opustimo je naš dom. Ako su vam dosadile i zamorile vas prepune sobe i uželeli ste se prostora, najbolje je da se odlučite za minimalistički stil.

Minimalistički stil Foto: Shutterstock

Obraćamo vam se sa molbom da nam pomognete u opremanju stana u koji treba da se uselimo. Želja nam je da ga opremimo u minimalis tičkom stilu. Hteli bismo da trpezarijski sto bude u kuhinji, kako ne bismo gubili na prostoru u dnevnoj sobi.

Mnogo ćete nam pomoći vašim predlozima.

Ivana i Predrag, Požarevac


Planovi koje imate za budućnost ne zahtevaju posebne izmene zidova. Predsoblje je dovoljno prostrano za plakar (sezonska garderoba) i cipelar sa čiviluk-ogledalom.

U vašoj spavaćoj sobi duž celog zida treba da napravite garderobni plakar sa kliznim vratima. Ovim rešavate smeštaj stvari i rastere ćujete ostali deo stana od glomaznog nameštaja.

Radna soba koja se u budućnosti može transformisati u dečju sobu, desno od ulaza ima plakarski prostor koji i kasnije može da ostane u istoj funkciji.

Ostali deo sobe ispunjen je radnim stolom i podnom lampom. Dnevni boravak možete opremiti sa dvosedom i jednom foteljom. Još jednu fotelju (ukoliko vam je potrebna) možete smestiti ispod prozora (prema terasi).

Duž zida je „minimalistička“ niska komoda sa jednostavnim zidnim policama. Rasklapajući sto dimenzija 80x80 cm staje u kuhinjski prostor.

Željko Grijaković, dizajner i diplomirani inženjer
Prenošenje originalnog sadržaja potpisanog sa Lepa & Srećna dozvoljeno je isključivo uz linkovanje na taj tekst!

bonus video
ostavite komentar
Inicijalizacija u toku...
instagram
Instagram artikal za moj stan