MALA SEOSKA PORODIČNA KUĆA U KOJU ĆETE SE ZALJUBITI: pogledajte kako je američki par od stare kuće napravio savršen dom u skandinavskom stilu (FOTO)

Ova kuća postala je primer za idelno uređenje porodičnog doma - pogledajte kako su Amerikanci sredili kuću u skandinavskom stilu!

Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Nakon što je sa suprugom uredila staru i zapuštenu kuću, Melisa Koleman postala je prava zvezda na Internetu, piše Lepa & srećna.

Umesto kantri stila i velikih kuća sa puno strvari, Melisa i njen suprug odlučili su da urede dom u skandinavskom stilu, što u Americi nije tako čest slučaj.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO OD SAMO 28 KVADRATA NAPRAVITI FANTASTIČAN DOM: oduševiće vas neverovatno praktičan raspored i nameštaj u ovom malom stanu (VIDEO)

Melisa je objavljivala slike svoje kuće na društvenim mrežama i postala poznata po savršenom rasporedu i načinu organizacije prostora, pa je počela da piše blog o minimalističkom uređenju kuće koji je postao vrlo popularan,  a nedavno je izdala i knjigu.

Kuća svojim tremom, fasadom i prozorima podseća na klasične američke kuće, ali kada uđete unutra videćete pravo carstvo minimalizma

Kuhinja ima rustični "šmek", ali je ipak vrlo svedena i pleni maksimalnom urednošću. U kuhinji se naročito ističe kombinacija boja drveta, tako su stolice tamnosmeđe boje, svetlija boja drveta radnih površina i pod svetle boje. Kuhinja ne deluje nimalo strogo, već toplo i udobno, a idealna je za porodični dom.

U ovoj kući posebno nas je iznenadilo minimalističko stepenište, u kombinaciji drvenih gazišta, metalne ograde i belih zidova - efektno i vrlo moderno!

PROČITAJTE JOŠ: OD RUINIRANOG STANA NAPRAVIO JE NEVEROVATAN DOM: pogledajte kako se 46 kvadrata pretvara u mali zamak (VIDEO)

U dnevnoj sobi nalazi se kauč, unikatne rustične stolice, sto, tabure, tepih i detalji. Ova prostorija izgleda jedinstveno jer je u njoj napravljen idealan spoj rustičnog i modernog.

Jednostavna trpezarija odvojena je od kuhinje niskim pregradnim zidom kako bi se stvorio efekat "otvorenog" prostora. U trpezariji posebno se ističu rasparne stotolice koje su postale HIT poslednjih nekoliko godina.

Radnu sobu izdvaja zelena boja jednog zida, dok u spavaćoj sobi dominiraju neutralne i pastelne boje. 

Iako je cela kuća u minimalističkom stilu i neutralnim bojama, dečiji kutak je potpuno drugačiji. U njemu je carstvo različitih veselih boja, mekani tepih i udobni jastuci - pravo mesto za maštanje, zar ne?

Kliknite OVDE da listate slike divne američke kuće u skandinavskom stilu!

 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 next

Bonus video

Inicijalizacija u toku...
Lepa&Srećna video
URNEBES, MAJKA REP NE PUŠTA: Evo kako majmunica čuva mladunca da ne pobegne! (VIDEO)

Ova majka majmunica je potpuno neverovatna! Dosetila se kako najbolje da sačuva svog mladunca da...
MALO MAJMUNČE PEVA DOK SE KUPA: Zamislite da imate ovakvog kućnog ljubimca! PRESLATKO zaista!

Lusi je majmunče koje godinama krasi dom jedne ruske porodice. Njegovi vlasnici su ga toliko...
(VIDEO) KAD TIGRIĆ PRVI PUT UĐE U VODU: Njegova reakcija će vas potpuno raznežiti!

Ovaj tigrić je zaista presladak poput male pitome mace. Ni traga od opasne zveri u koju će jednog...
(VIDEO) REAKCIJA PAPAGAJA KADA JE VIDEO GAZDU: Počeo da igra i peva od sreće!

Kada je vlasnik jednog papagaja došao kući i sam se iznenadio reakciji svog pernatog ljubimca....
(VIDEO) JAGODE SU LJUDIMA PRAVA POSLASTICA! Da li ste znali da i kornjače uživaju u njima?

Poznato je da su kornjače izuzetno otporne životinje koje mogu u izuzetnim situacijama, bez hrane...